Valaki segítsen! Mit csináljak?
Hát ez a mai világban már nem igazán igaz. Ha a nő nem kezdeményezne nem sok kapcsolat lenne, az egy éjszakásokat nem sorolnám ide.
Tehát nyugodtan kezdeményezz, persze nem lerohanni kell a srácot, azonnal tel.sz. csere, meg randi. NEM. kezdj vele szemezgetni, beszélgetni ismerkedni, óvatosan, nem úgy hogy tálcán kínálod magad. Ha már kialakult valamilyen kapcsolat jobban el tudod dönteni tényleg érdekel vagy csak egy helyes srác és akkor ő is bátrabban kezdeményez.
Mennyi idősek vagytok, honnan ismered?
Ohh, ez még nem okoz problémát. Én nekem is volt hogy nagyon tetszett egy fiú ennyi idősen, sőt nem is egy. Az egyikkel nagyon jó barátok lettünk (megismerkedtünk és a korom ellenére komolytalannak tartottam magamhoz), A másik fiúval épp hogy nem jöttünk össze. Volt a suli buliban lassúztunk, azt hiszem én kértem fel, mert ő félt és csak nézett én meg léptem :) Egy osztályba jártunk, így volt hogy levelezgettünk, de azt nem is tudom miért, mind a ketten "gyávák" voltunk így egyikünk sem lépett komolyabban így nem volt köztünk semmi, egy szép emlék.
Ugy hogy ennyi idősen azt mondom nem veszítesz semmit, csak nyerhetsz. Jó barátot, kellemes emlékeket, esetleg életre szóló szerelmet, ami igen ritka de nem kizárt :) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!