Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki segítsen nekem, fontos?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsen nekem, fontos? (! )

Figyelt kérdés
22-én leszünk másfél évesek a barátommal, szeretnék neki meglepetést szerezni, de már semmi ötletem nincs. Várom az ötleteket(tudom,hogy én ismerem), de hátha valakinek van jó ötlete. Kapott tőlem már közös fényképeket, emlék naplót közös fényképekkel, rózsás fürdőt, romantikus vacsorát,nyakláncot, illatszer csomagot, órát, ruhát, telefonjához; készülékjeihez alkatrészeket/extrákat. Kifogytam az ötletekből, valaki segítsen :/!!!

2013. máj. 16. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

MÁSFÉL ÉV ALATT ENNYI MINDENT???!!!Ű

Lehet, hogy jobban örülne egy jó kis kefélésnek...

2013. máj. 16. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, h mennyi idősek vagytok, meg hogy mennyi időtök van, mert ehhez kellene. Szóval: én elvinném a páromat biciklizni a környéken, majd keresnék egy nyugis helyet, ahol lehetne piknikezni:D
2013. máj. 16. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
A nemed nem írtad oda.
2013. máj. 16. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell félévente ajándékozgatni egymást. Nem elég a születésnap-karácsony-esetleg_évforduló? Ha nem adsz neki semmit félévente akkor nem hiszi el, hogy szereted, vagy mi?
2013. máj. 16. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
vacsora megismétlése?:) előtte vmi jó kis romantikus filmet megnézhettek:)
2013. máj. 16. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!