Milyen logika alapján tagadja le egy fiú, hogy bámult egy lányt?
Figyelt kérdés
Beszélgetés közben szóba kerül,a lány mondja a fiúnak, hogy bámulta őt...erre a fiú tagadja, de nem egyszer!2013. jún. 2. 18:45
1/14 anonim válasza:
Azért mert egyes lányok olyan keményen tudnak rákérdezni,hogy elszégyelli magát.
2/14 A kérdező kommentje:
Én nem rákérdeztem,megmondtam neki.De ezen mi a szégyelnivaló ?
2013. jún. 2. 18:46
4/14 anonim válasza:
Mondtad neki igen.De lehet olyan hangnemben,hogy nem mert igazat mondani
5/14 A kérdező kommentje:
Ezt milyen hangnemben lehetett volna mondani,hogy ne tagadja le?
2013. jún. 2. 18:49
7/14 Egyirányú alagút válasza:
"Bámulni a borjú szokott az új kapura. Én néztelek!" :)
Tehát nem letagadás, hanem helyesbítés :)
8/14 anonim válasza:
Hát velem már volt olyan anno hogy kicsit elgondolkodtam aztán néztem ki a fejemből a csajszi meg gondolom jelzésnek vette a full üres tekintetem és hát ugyan így belemondta az arcomba hát én is tagadtam XD Bár gondolom most nem erről van szó, szerintem zavarba hoztad hogy így elé álltál és mondtad neki hogy te legény hát én látom ám hogy stírölsz te kis huncut.
23/F
9/14 anonim válasza:
Alapból nem szabad ilyenre rákérdezni.Ha látod akkor látod ennyi.Ez egy nagy hiba!
10/14 A kérdező kommentje:
Mitől olyan nagy hiba??? Nem értem, magyarázzátok már meg.
2013. jún. 2. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!