Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk szerintetek mi a logika...

Fiúk szerintetek mi a logika ebben?

Figyelt kérdés
Egy srác elkérte a telefonszámom múlt hét csütörtökön és azóta nem hív...-.-" Ennek így mi értelme volt? Mennyi idő kell nektek mire összeszeditek a bátorságot és felhívjátok a kiszemelt nőt? :)

2014. ápr. 28. 08:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem csak tőled kérte el és mások jobban bejöttek neki, mi nem ismerjük a részleteket. Én csak azok számát szoktam elkérni akikkel tényleg beszélni szeretnék.
2014. ápr. 28. 08:58
 2/30 anonim ***** válasza:
Nos, mielőtt logikai törvényszerűségeket kereshetne bárki, fontos lenne, hogy milyen körülmények közt került sor az adatok átadására. Buli? Bár? Könyvtári látogatás? Fizika óra? 4-es metro felavatás?
2014. ápr. 28. 08:58
 3/30 A kérdező kommentje:
Viberen kérte el üzenetben....
2014. ápr. 28. 09:00
 4/30 A kérdező kommentje:
1-es ő is így kérte el, hogy szeretne felhívni...azóta is folyamatosan hív -.-"
2014. ápr. 28. 09:01
 5/30 anonim ***** válasza:
És rákérdeztél már, hogy most akkor mégis mi a f4sz van, miért nem hív? Mi úgysem tudjuk a választ....
2014. ápr. 28. 09:14
 6/30 A kérdező kommentje:
Úgy csak simogatnám az egóját nem? Habár már így is nála van a labda....ő tőle függ az egész...most én írjak neki, h ugyan már hívj már? Nem erőszak a disznótor...csak akkor nem értem, h minek kellett neki...
2014. ápr. 28. 09:25
 7/30 anonim válasza:

Ennek így mi értelme volt? Mennyi idő kell nektek mire összeszeditek a bátorságot és felhívjátok a kiszemelt nőt? :)"

Míg nem volt netes ismerkedés, addig ilyen probléma nemigen volt. Az emberfia odament a lányhoz, dumcsiztak oszt jónapot.

A neten mindenki bátor,/mint most én :)/ e-mailkét, üziket írogat, a személyes kapcsolatfelvétel már lassan elfogy, max: "gyössz bulizni??" az udvarlás.

De hogy válaszoljak is: ha kifogtál egy nyuszit, akkor ki tudja mikor hív. Írogatni könyebb.

Pl. adj fel bármilyen hirdetést, adj meg e-mail címet és tel. számot is. Tuti, hogy szinte csak írogatni fognak...

Nálam legalább is ez a tapasztalat.

2014. ápr. 28. 09:47
 8/30 PearlDiver ***** válasza:

Hát, úgy látszik nem tudja, hogy lányokat nem illik változtatni... Írj neki valamit viberen, de ne vond felelősségre. Lehet hogy ettől megjön a bátorsága. De ha ezután sem, akkor inkább keress egy férfiasabbat.

Mennyi idősek vagytok?

24f

2014. ápr. 28. 09:55
 9/30 anonim ***** válasza:
lehet be volt nyomva és már efelejtette
2014. ápr. 28. 09:55
 10/30 anonim ***** válasza:
Én meg ezt a "nála a labda" dolgot nem értettem soha... Lehet csak szimplán kiment a fejéből, de te nem írnál rá, mert hű, a büszkeség.
2014. ápr. 28. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!