Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Olyan szörnyen...

Mit tegyek? Olyan szörnyen érzem magam.

Figyelt kérdés

Engem mindig csak a legjobb, legszebb pasik érdekelnek. Ezt nem akarom, azt szeretném, hogy még az átlagos fiúk is bejöjjenek. Nem akarok felszínes liba lenni. Mit tehetnék ez ellen? Jobb ember akarok lenni. Lehet valamit változtatni ezen??

Privit ne írjatok légyszi.

2014. ápr. 25. 18:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez alapján olyan 16 évesnek tippellek. 20 éves korodig még sokat fogsz fejlődni, addig párkapcsolati szempontból pedig a legtöbb pasi számára a "tinipcsa" kategóriába fogsz esni... szóval nyugi, várd ki, ameddig benő a fejed lágya :)
2014. ápr. 25. 18:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Fel kéne nőnöd először is,és akkor rájönnél,hogyan működnek a dolgok,mi számít,és mi a fontos.
2014. ápr. 25. 18:40
 13/20 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2014. ápr. 25. 18:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Dugasd meg magad egy rémronda csövessel, akinek 2 foga van, az hátul, utána majd értékeled az átlagos pasikat is :D
2014. ápr. 25. 18:43
 15/20 anonim ***** válasza:
15 évesen a lányok 99,9%-a felszínes.
 16/20 anonim ***** válasza:
Jaj nem tudtam, hogy ilyen fiatal vagy :D
 17/20 anonim ***** válasza:
A korod teljesen megmagyarázza a dolgot. Majd idővel megváltozik, ne aggódj.
2014. ápr. 25. 18:46
 18/20 anonim ***** válasza:
VÉgre egy csaj, aki fizikai órán fotózta magát! Tetszel nekem. De túl tökéletes küllemű, lelkű vagyok Hozzád :)
2014. ápr. 25. 18:46
 19/20 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező, ne tedd ezt magaddal. Néhány álszent ember, akit sérelmként ért hogy a kiszemeltjének nem jött be, kitalálta,. hogy akit érdekel a külső, annak baj van az erkölcseivel. Ez hülyeség. Mindenkinek, nekik is fontos a fizikai vonzódás egy kapcsolatban. Önmagában nem elég persze, de mindenképpen kell.

És mindenki ahhoz vonzódik akihez akar. Azt szeretnéd hogy más mondja meg kihez vonzódj? Ez a te döntésed, a te érzéseid, nem az övék. Ettől nem leszel rosszabb ember. Ne mások véleményével törődj, hanem a saját boldogságoddal.

Amennyiben csak magad miatt változtatnál az más kérdés, de abból amit írtál én nem ezt látom.

2014. ápr. 25. 18:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 25. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!