Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudtam neki, szörnyen érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam neki, szörnyen érzem magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy baromira csúnya dolog amit tettem, már nagyon megbántam és nem is tudom, hogy mire volt ez jó. Kérlek ne sértegessetek mert tisztában vagyok vele, hogy mekkora egy fax vagyok :(

Szóval, sose volt még pasim és nekem nagyon hiányzik már, hogy valaki szeressen, kedvesen bánjon velem mert ezt tényleg senkitől sem kapom meg, barátaim sincsenek (csak egy legjobb barátnőm meg 1-2 lány haver) mert túl visszahúzódó vagyok és nagyon önbizalom hiányos. Annyira durva volt ez nálam, hogy a házból alig mertem kitenni a lábamat és már szinte rosszul voltam az emberek között mert mindig arra gondoltam, hogy "úristen, ez engem néz! ez rajtam röhög! mit gondolhat rólam? stb. de szerencsére ez már javult valamennyit. Kb 2 hónapja regisztráltam egy oldalra és írt egy nálam 10 évvel idősebb pasi. Nem gondoltam, hogy ez lesz belőle de egyre többet beszélgettünk és nagyon szimpatikus lett belülről és én is neki. Külföldön lakik és legközelebb azt hiszem csak nyáron fog hazajönni, akkor találkozni is akar. 1 éve nem volt kapcsolata. Olyan szépeket ír nekem mindig, foglalkozik velem, tanácsokat ad, próbál mindig felvidítani ha rossz kedvem van és tényleg bármit elmondhatok neki mert megérti, ugyanúgy ő is elmondhat nekem bármit. Ez tök jó lenne, viszont most jön a hiba. Nem vállaltam fel az arcomat és a nevemet sem és nem tudom, hogy most mit tegyek. Ha elmondom neki akkor azt természetesnek venném és elfogadnám ha jól kiosztana és soha többé nem beszélne velem, viszont azt nagyon nem akarom, hogy rosszul érezze magát miattam. Pedig nagyon összetörne :( Arra is gondoltam, hogy akkor nem fogok belépni de az meg nem lenne igazságos. Most mit tegyek? Hogyan mondjam el neki? :(

16/L

2013. nov. 10. 20:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
tehát másról küldtél képet és más nevét mondtad? mert valóban ez nagy g..iség, én nem bocsátanám meg. de ha nem is mutattál semmilyen képet, csak másik nevet mondtál, az megbocsátható.
2013. nov. 10. 20:05
 2/19 A kérdező kommentje:
Más képét használtam és egy kitalált nevet :S
2013. nov. 10. 20:06
 3/19 anonim ***** válasza:
Jozsi! Én olyan bizalmatlan vagyok az emberekkel szemben. Mindig félek a pofáraeséstöl. A legkisebb dolgokban is. Amikor megismerkedtünk neked sem akartam kiadni magam. Ugy érzem megismertelek, bizok benned. Ez és ez vagyok. Most ha azt mondod, hogy menjek a fenébe, igazad van, de azt hiszem nekem nagyon fájna. Meg tudsz bocsátani, érteni?
2013. nov. 10. 20:07
 4/19 anonim ***** válasza:
"Szia józsi! Petrának hivnak és igy nézek ki: #$/" . Puszi! "
2013. nov. 10. 20:07
 5/19 anonim ***** válasza:
A legtisztább munka az lenne, ha bevallanád neki az igazságot, bármennyire is fájna neki. Ráadásul ha neked van lelkiismereted, akkor téged is piszkálni fog az, hogy hazudtál. Mondd el neki az egészet elölről, aztán vagy megbocsát, vagy nem, ez az ő dolga, de nem lepődnék meg, ha ezek után nem tudna igazán megbízni benned, és biztosan nagyot fog csalódni.
2013. nov. 10. 20:09
 6/19 anonim ***** válasza:
ha rondább vagy, mint a kamu képen szereplő lány, akkor biztos, hogy nem fogsz többet hallani felőle
2013. nov. 10. 20:21
 7/19 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok, már annyira messzire mentünk, hogy még szerelmet is vallott így neten keresztül, meg én is elmondtam neki, hogy mennyire megszerettem és alig várja, hogy találkozzunk. Gyakran írogatunk egymásnak szíveket, csókot meg ilyeneket, bár én már nem igazán mert rosszul esik. Már sok mindent szeretne és nagyon őszinte is hozzám. Tehát azt hiszi, hogy megtalálta azt akire vágyott, mondta, hogy ha egyszer találkoznánk soha többé nem akarna elengedni és én is ugyanezt érzem. Azt mondta, hogy végre felvirágoztattam (vagy nem tudom már ezt hogy mondta) a szürke hétköznapjait. Nagyon akarja. Nem merem elmondani, félek. Akkor írjak mikor ott van, vagy hagyjak egy üzenetet?
2013. nov. 10. 20:22
 8/19 A kérdező kommentje:
Meg azt is mondta többször is hogy örökre az övé vagyok.
2013. nov. 10. 20:23
 9/19 anonim ***** válasza:
a szövege alapján meg akar dönteni - külföldről távkapcsolat a te korodban...ne számíts komolyra
2013. nov. 10. 20:29
 10/19 A kérdező kommentje:
Haza akar költözni...
2013. nov. 10. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!