Mit tegyek? Olyan szörnyen érzem magam.
Figyelt kérdés
Engem mindig csak a legjobb, legszebb pasik érdekelnek. Ezt nem akarom, azt szeretném, hogy még az átlagos fiúk is bejöjjenek. Nem akarok felszínes liba lenni. Mit tehetnék ez ellen? Jobb ember akarok lenni. Lehet valamit változtatni ezen??
Privit ne írjatok légyszi.
2014. ápr. 25. 18:24
1/20 anonim válasza:
Ismerem ezt az érzést, sajnos túl jól.
24/F
2/20 anonim válasza:
Miért baj az, hogy csak a legjobbak kellenek? Én pasi vagyok, és ha tudnád, milyen csajokat hajtottam el, csak azért, mert nem jöttek be... az egész környezetem hülyének néz. Csak olyan lányokkal kezdek ki, akik minden tekintetben gyönyörűek - és sikerem is van, mert olyan kicsi a konkurencia, hogy azt elképzelni nem lehet :)
3/20 anonim válasza:
én nem hiszem el hogy egy csaj felszínes libának nevezi magát. Szerintem fiú írta ki a kérdést :D
4/20 A kérdező kommentje:
Tényleg lány vagyok és sajnos ezt látom. Nem akarok ilyen lenni. Így semmi esélyem nincs, hacsak a tökéletes fiúk érdekelnek.
2014. ápr. 25. 18:29
5/20 anonim válasza:
Kérdező, Te is tökéletes csaj vagy ezért cserébe?
6/20 anonim válasza:
Legjobb, legszebb pasi? Te ismersz ilyeneket?!
7/20 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy nem. Ezért nem érdemlek jó pasikat.
Mondjuk már mondták, hogy szép vagyok, de nem hiszem el.
2014. ápr. 25. 18:32
8/20 A kérdező kommentje:
Párat ismerek
2014. ápr. 25. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!