Az egyetemista lányok eleve többnek érzik magukat a szakmunkás fiúknál?
Micsoda kommentek pfám leszakad XD
Nekem két szakmám van éretségi UTÁN szoval nemtom mit gondoltok egyik szakmám éretségihez kötött szoval...
Találkoztam főiskolás/egyetemista lányokkal és sok gáz volt mert télleg többre tartják egyesek magukat mint ami a valóság nem csak a szakmunkásokkal szemben. (ismerek jogászt is közgazdászt is). Írhatnék még sokat, de a lényeg hogy aki értelmes (és nem csak azt tudja amit a könyvből megtanult vagy apu anyu mondott neki ilyet is ismerek agyilag nulla és jogász lesz az is XDDD hol élek ? :( ) szóval aki értelmes nem az iskolázottság alapján ítéli meg az embereket.
Azt utálom még amikor azért néznek le mert nemtudok angolul. Utálom az angolt szoval nem is fogok megtanulni.
Általánosításokat nem szeretnék mondani, írhatnám azt is, hogy "igen", azt is, hogy "nem" a kérdésedre, mert mindenre van példa és ellenpélda.
Igaz az, hogy általában az egyetemista lányok többnek tartják magukat, beképzeltek, sokan igazából kirakategyetemisták, csak buliznak és nagy kenyérpusztítók. Fogadni mernék, hogy ehhez képest sok szakmunkás ember keményen megküzd az életért, és sokkal komolyabban veszi az életet, mint egy egyetemista csaj, aki a dolgozó emberek adójából bulizik és tartja magasabb rendűnek magát.
Persze tisztelet a kivételnek, mert sok egyetemista lány komolyan tanul. Úgyhogy senkit nem szeretnék megbántani, csak azt írom, amit láttam.
Saját ellenpéldám: Ismertem egy lányt, aki a csoporttársam volt egyetemen, nagyon okos volt, több szakot is vitt jó eredménnyel, és autószerelő pasija volt.
Szóval bármit el lehet képzelni.
Személy szerint (ha megengeditek az én saját véleményemet) olyan lányt nem tudnék magam mellett elképzelni, aki nem végzett egyetemet. Ám ennek semmi köze a lenézéshez, csak annyiról van szó, hogy más életvitele, világnézete, más céljai, életformája, olvasottsága, stílusa, sok esetben neveltetése, szocializáltsága stb. van egy diplomás és egy nem diplomás lánynak. Semmi bajom a nem diplomás lányokkal, egyáltalán nem nézem le őket, csak tudom, hogy nem lennénk egymáshoz valóak, neki sem lenne jó, ha olyan párja lenne, mint én.
Valószínűleg sok lány hasonlóképpen gondolkodik, ezért nem áll össze nem diplomás fiúval, és nem lenézésből.
a válaszok pontozási aránya pfff
már bocsi minden szakmunkás pasitól, hogy a gépészmérnök diplomámmal többre tartom magam, mint mondjuk egy asztalos, tisztelem, becsülöm őket, de azért a kettőnk tanulása és agyi leterheltsége nem egyforma a munkánk során, és bocsássa meg nekem az összes szakmunkás pasi, hogy kicsivel többre tartom magam tőlük, mert most is tanulok még, és vélhetően mérnök informatikus diplomám is lesz, nyelvvizsgával megspékelve, ami ugyan nem nagy szám, mert én ezt magam miatt teszem, és nem lenézésből tartom magam többre, hanem látom azt,
hogy én mennyi időt-energiát-munkát fektetek bele abba amit csinálok, és azt is látom, hogy a szakmunkás az 20ad annyit sem, szóval tényleg pontozzatok le megint, mert nem maradtam buta szakmunkás nő, hanem fogtam a pici popómat és leültem tanulni, sőt nem voltam rest az agyamat is használni.
Mindezek mellett becsülöm a tisztességes munkásokat, szüleim is azok, úgyhogy én már csak tudom, milyen az ha valaki előtt ott a példa, hogy vagy megreked a szülei szintjén, vagy túlnő rajtuk
Mellesleg ez az ismerkedés kategória, így nézzük onnan a dolgot. Ki akarna olyan pasival élni, akinek hiába hogy tisztességes szakmája van, de 20 év múlva se fog többet keresni mint most? Azzal nem lehet életet tervezni, családot meg főleg nem. Szóval bocsássák meg a szakmunkás pasik a nőknek, hogy nem akarnak szegénységben élni mellettük, de azért ne állítsuk már be elítélendő dolognak, hogy egy okos nő tartja magát valamire.
Mert itt eddig az összes olyan válasz le lett pontozva, ahol a nő tartja is magát valamire, az ellenkező válaszok meg érdekesen 100%-osak !!
Ja és aki nem járt még egyetemre, az ne ítélkezzen már, egy műszaki-nehézipari képzés nem hasonlítható össze egy hegesztő szakmunkással, szóval a kérdező is nagyon okos lehet, javaslom neki, hogy keresgéljen magának párt a maga színvonalán, vagy fejlődjön fel az okos nők szintjére
15-ös vagyok... látom, le vagyok pontozva, nem tudom, miért.
Hát annyit mondanék inkább, hogy mindenkinek legyen már jogában eldönteni, milyen párt szeretne. Senkinek semmi köze hozzá. Ha egy egyetemista lány nem akar szakmunkással járni, akkor nem akar és kész.
Ha ez miatt egy szakmunkás megsértődik, és a lányt nézi beképzeltnek, akkor egy hülye tahó.
Én is diplomás lányt tudok elképzelni és kész. Senkinek semmi köze hozzá, milyen az ízlésem.
De aki ebből azt szűri le, hogy lenézem azokat, akiknek nincs diplomája, az hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!