Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az egyetemista lányok eleve...

Az egyetemista lányok eleve többnek érzik magukat a szakmunkás fiúknál?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 19:14
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
33%
aham
2014. ápr. 24. 19:16
 2/39 anonim ***** válasza:
40%

igen

21L/egyetemista

2014. ápr. 24. 19:17
 3/39 anonim ***** válasza:
68%
legtöbben mindenkinél többnek érzik magukat :D
2014. ápr. 24. 19:21
 4/39 anonim ***** válasza:
30%
nem csak többnek érzik magukat többek is ;)
2014. ápr. 24. 19:21
 5/39 anonim ***** válasza:
61%
Ha a fiú egyetemista, akkor is többnek érzik magukat.
2014. ápr. 24. 19:22
 6/39 WheneverYouWant ***** válasza:
20%
Utána meg elmennek az egyetemmel mosogatni...:)
2014. ápr. 24. 19:23
 7/39 anonim ***** válasza:
29%

még jó hogy többnek, és ez nem beképzeltség, hanem az igazság

mitől lenne több az aki lusta volt tanulni, leérettségizni? Mitől lenne több egy iskolázatlan ember gondolkodása, egy tanult ember gondolkodásmódjától?

Egy iskolázottnak vannak céljai, akar karriert, akar fentebb lépni a ranglistákon, jobb életet akar azért fogja apici popóját leül oszt tanul, magyarán megmondva

Persze vannak tisztességes szakmunkások, akik nem úgy szereznek szakmát, hogy kettessel átlökik őket, nehogy megbukjanak. Szóval az értelmesebb és értelmesen kinéző, úgy is viselkedő emberek ugyanolyan értékűek.

23/N

2014. ápr. 24. 19:23
 8/39 anonim ***** válasza:
80%

Egyáltalán nm érzem magam többnek az iskolai végzettség miatt!!! Diplomás pasiból is van link tróger hitvány alak, s szakmunkásból is van rendes...

Jelenlegi helyzetem: van egy szakmunkás srác, iszonyat jól néz ki, kedves, de egyvalami miatt nem kezdenék vele...

Ez pedig nem a végzettsége, hanem az élethez való hozzáállása... dolgozik a szakmájában és nem akar fejlődni, nem akar előrébb lépni.

Nem azt mondom, hogy mindenki csináljon karriert és legyen vezető beosztásban. csak legalább annyit tegyen meg magáért, hogy ha nem szereti a munkáját, akkor keressen valamit ami érdekli, végezzen el egy átképzést, vagy tudom is én, de ne ragadjon bele a kilátástalan helyzetébe!!!

28/N

2014. ápr. 24. 19:25
 9/39 anonim ***** válasza:
76%
Igen, és fordítva is. Szerintem ez rendben van, hiszen a közös érdeklődés, a nagyjából megegyező (vagy a férfinak kissé magasabb) keresetek, a hasonló életstílus, hasonló családi háttér mind-mind egy sikeres kapcsolat feltételei lehetnek. Én nem igazán érzem, hogy sok közös témám lenne mondjuk egy autószerelővel, bár biztos normális, rendes ember, egyszerűen másmerre tartunk.
2014. ápr. 24. 19:29
 10/39 anonim válasza:
0%
Jó most elmenne egy fiú egyetemre hát 5 lenne a lányok meg 4 csak nem akarjuk a lanyokat meg bantani es ne legyetek lanyok ilyen kemenyek l
2014. ápr. 24. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!