Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Már nem bízok a fiúkban,...

Már nem bízok a fiúkban, pedig még egy barátom sem volt, szerintetek jogos?

Figyelt kérdés

felőlem ki is oktathattok, rengeteget gondolkoztam már ezen. sőt.. ,de ezt most hagyjuk. A véleményetekre vagyok kíváncsi, bővebben erről most nem igazán tudok mit mondani.

szóval előre is köszönöm a válaszokat.

2014. ápr. 22. 00:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor ne bízz, én meg a szomszédban nem bízok aki azt mondja, hogy nem ő lopja az almát a fáról. azt akkor mivan? megnyíilik az ég és lecsap az ördög kardja? nem. naugye
2014. ápr. 22. 01:10
 12/22 A kérdező kommentje:
A beszélgetésnél már kifullad az egész, én inkább elöször megfigyelem őket, beszélek, ha kérdeznek, és ha csend van akkor is próbàlkozok.. Ja ez senkit sem érdekel, bocsi :)
2014. ápr. 22. 01:19
 13/22 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne, hogy hány évesen vagy ilyen bizalmatlan?
2014. ápr. 22. 01:23
 14/22 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a kisegítő válaszokat :)
2014. ápr. 22. 01:23
 15/22 A kérdező kommentje:
16
2014. ápr. 22. 01:24
 16/22 anonim ***** válasza:

Az előítéletesség egy lelki állapot....valami kiváltotta belőled....ezen kéne először elgondolkodnod. Annak a srácnak, aki odamegy hozzád ,evvel az előítéletességgel is meg kell majd küzdenie, és ha nem egy kitartó típus akkor nem fogja sokáig erőltetni a dolgot.....amit újabb negatív tapasztalatként élsz majd meg!!!

Fiatal Vagy még.....kevés a tapasztalat. Még nem beszéltél olyan fiúval, aki igazán megmozgatta volna a fantáziádat....valószínűleg elég magasra raktad a mércét. Ha valaki átviszi azt a bizonyos lécet gyökeresen meg fog változni a hozzáállásod...ebben biztos vagyok, és ezáltal talán jobban megismered önmagad!!!

2014. ápr. 22. 10:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, én sem bízom meg bennetek. Amilyenek vagytok és amilyen elvárásaitok vannak, én járok jobban ha szingli maradok...
2014. ápr. 22. 10:43
 18/22 A kérdező kommentje:
Én alapjàraton nem ilyen vagyok. Sajnos könnyen megtetszenek a fiúk, és bennük mindig a jót keresem. Csak azt nem tudom, hogy tèvedek-e, hogy nem-e vagyok túl naív. Ebből van elegem, hogy a fiúk annyit nem gondolnak a lányokra, főleg rám nem, mint én rájuk. Sőt szerintem észre se vesznek. Így is mindenki 14évesnek néz engem.
2014. ápr. 22. 12:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem is bizalmatlan vagy velük....inkább tapasztalatlan Vagy és félsz attól, hogy mi van a hibásan ítéled meg őket és csalódsz majd bennük!!!Mondjuk ez nem alaptalan.....

Nem azzal van inkább a probléma, hogy aki tetszik Neked az nem kezdeményez feléd?

2014. ápr. 22. 13:13
 20/22 A kérdező kommentje:
De, ez igaz
2014. ápr. 22. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!