Már nem bízok a fiúkban, pedig még egy barátom sem volt, szerintetek jogos?
felőlem ki is oktathattok, rengeteget gondolkoztam már ezen. sőt.. ,de ezt most hagyjuk. A véleményetekre vagyok kíváncsi, bővebben erről most nem igazán tudok mit mondani.
szóval előre is köszönöm a válaszokat.
Az előítéletesség egy lelki állapot....valami kiváltotta belőled....ezen kéne először elgondolkodnod. Annak a srácnak, aki odamegy hozzád ,evvel az előítéletességgel is meg kell majd küzdenie, és ha nem egy kitartó típus akkor nem fogja sokáig erőltetni a dolgot.....amit újabb negatív tapasztalatként élsz majd meg!!!
Fiatal Vagy még.....kevés a tapasztalat. Még nem beszéltél olyan fiúval, aki igazán megmozgatta volna a fantáziádat....valószínűleg elég magasra raktad a mércét. Ha valaki átviszi azt a bizonyos lécet gyökeresen meg fog változni a hozzáállásod...ebben biztos vagyok, és ezáltal talán jobban megismered önmagad!!!
Nem is bizalmatlan vagy velük....inkább tapasztalatlan Vagy és félsz attól, hogy mi van a hibásan ítéled meg őket és csalódsz majd bennük!!!Mondjuk ez nem alaptalan.....
Nem azzal van inkább a probléma, hogy aki tetszik Neked az nem kezdeményez feléd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!