Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan legyen már végre barátom?

Szandii12 kérdése:

Hogyan legyen már végre barátom?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok.Még nem volt barátom. Nem vagyok az a lány hogy egésznap magammal törõdök, mindig is picit fiúsabb voltam/vagyok.(de törõdök a kinézetemmel) De szeretnék egy kedves, de viszont hülyülõs picit laza fiút akivel meglehet mindent beszélni.:) Tõlem 1-2 vagy 3 évvel járnák max.:)

2014. ápr. 17. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem 13 évesen mással foglalkozz.
2014. ápr. 17. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Majd lesz itt jelentkező.
2014. ápr. 17. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Majd lesz barátod,csak várj türelemmel..
2014. ápr. 17. 15:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Még ráérsz. Majd ha találsz egy ilyen fiút, akkor lesz barátod. Addig ne állj össsze másmilyenekkel, csak hogy legyen barátod.
2014. ápr. 17. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet, hiába szavazták le az IQ betyárok!
2014. ápr. 17. 15:52
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Azzal, hogy hashtaget használsz, nem mész semmire. Ez nem a Twitter.
2014. ápr. 17. 16:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok, fa.szért kell lepontozni? Komolyan van aki szerint normális, hogy ő 13 évesen pasizni akar? Ráadásul úgy mondja, hogy MÉG NEM volt barátja, mintha már kellett volna hogy legyen. Inkább tanulna a kérdező...
2014. ápr. 17. 16:04
 8/10 anonim ***** válasza:
13 évesen NAGYON fiatal vagy még ehhez.
2014. ápr. 17. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Első, 89% az kevés?

Egyébként aki akar, az lepontozhat(félreértés ne essék, én zöld kezet adtam, egyetértek veled). Az egész a véleménynyílvánításról szól. Ha valaki nem tud ellenérvet mondani, így tudja jelezni, hogy nem ért veled egyet, csak nem áll olyan fejlettségi szinten, hogy a nemtetszését szavakba öntse.

2014. ápr. 17. 23:01
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 nem igazából nem kevés, de akkor kevesebb volt amikor a második hozzászólást elkövettem. :P Egyébként igazad van, és talán kicsit erősen is fogalmaztam a második hozzászólásban, csak zavar sok fiatal hozzáálása. A 13 éves még kisgyerek, nem ilyenekkel kéne foglalkoznia.
2014. ápr. 17. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!