Mit csináljak? Nagyon nagyon szeretném hogy legyen barátom sé baromira türelmetlen vagyok.
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, mint mindenki... aki megért, aki jófej, ... rájöttem, hogy már nem önzésből vagy hogy felnézzenek rám vagy hogy menő legyek, hanem... nem is tudom.. de nagyon szeretnék.. ez egy kicsit hüle kérdés tudom de.. valami tipp vagy legalább hogy másnak is volt már ilyen...?2013. jún. 7. 17:40
2/13 anonim válasza:
Egy darabig velem is ez volt, én is nagyon akartam valakit, de nem jött, aztán már nem is érdekelt a dolog, erre pont jött egy tök normális srác :D Szóval ne erőltesd a szerelem jön magától :)
3/13 A kérdező kommentje:
de olyan türelmetlen vagyok!!!!
2013. jún. 7. 17:43
4/13 anonim válasza:
Ha nem is tudod miért szeretnél, akkor miért szeretnél?
6/13 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, és azért szeretnék, hogy legyen valaki, aki egykorú velem, akinek el lehet mondani mindent, akire számíthatok, akivel szórakozni lehet, és komolyan is beszélni.. soroljam még?
2013. jún. 7. 17:55
7/13 anonim válasza:
14 évesen erre vannak a barátnők.
8/13 A kérdező kommentje:
jó te komolyan nem érted hogy én miről beszélek. na mindegy. köszi az utolsó válaszodat
2013. jún. 7. 18:02
9/13 anonim válasza:
Szerintem inkább te nem érted, hogy 14 évesen még nem ilyen dolgokon kellene gondolkodnod, de gondolom az osztályban már mindenki jár valakivel, nehogy már te is kimaradj.
10/13 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok... ma megyek buliba haverokhoz, lesznek csajok is... :D Nem tudom mi lesz... :D
Én amúgy csak egyszerűen szerelemre vágyom. Csak annyira be vagyok szarva :D
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!