Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Türelmetlen, vagy ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Türelmetlen, vagy ez normális?

Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja járok a barátommal, de az utóbbi napokba megváltozott. Megbeszéltük, hogy nem sietünk el semmit, mondtam is neki, hogy a szexel még várnia kell, és ezt meg is értette. Azonban már harmadik napja, hogy akárhányszor kettesben vagyunk, és hosszasan csókolózunk, elkezd nadrágon át simogatni, illetve a kezemet a sliccéhez rakja, hogy én is ugyan ezt tegyem. A bugyimba is be akart már nyúlni, de nem engedtem, mivel semmit nem akarok elsietni, és szerintem ez még kicsit korai, főleg olyan helyen, ahol bárki bármikor elsétálhat mellettünk. Ez normális az ilyen korú fiúknál? Mindketten 17évesek vagyunk(és még ő is szűz), de néha úgy érzem az utcán is képes lenne nekem esni, ha elkapja a hév nagyon erősen csókol és tapogat...Csak én gondolom úgy, hogy türelmetlen, vagy ebben a korban ez így van?
2013. ápr. 22. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor 17 éves voltam... röptében a legyet is. ;)
2013. ápr. 22. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális dolog a sráctól... Ha nem közeledne irányodba akkor meg az lenne a furcsa...örülj ennek,ezek szerint bejössz neki nagyon :)
2013. ápr. 22. 17:21
 3/5 A kérdező kommentje:
de félek, mi van ha csak azért van velem, hogy lefektessen és kész... :(
2013. ápr. 22. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor fog kiderülni ha nem hagyod magad egyből. és ez tényleg normális főleg ha szűz szeretné már kipróbálni. viszont neked meg tényleg ajánlom h na kapkod el ez egy életre szóló emlék marad és legyen szép emlék :)
2013. ápr. 22. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
ne*
2013. ápr. 22. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!