Barátom haverjának adtam egy szájrapuszit! Mit tegyek? 17/L
Buliban voltunk kicsitt ittas álapotban voltam , barátom éppen nem tartózkodott ott ezért inkább próbáltam jól érezni magam nélküle.
Az úgy volt,hogy egész este rá voltam kattanva ..utaltam arra ,hogy megcsokolom ,fogdostam stb. Aztán hosszas beszélgetés után kimentünk egy cigire , akárhányszor odadugtam az arcom egyszersem húzta el ,de egyszer odacsúszott az a puszi ..megbeszéltük utána hogy ezt senkinek nem mondjuk el főleg a barátomnak nem. Azota csak arra tudok gondolni.
Szeretem amúgy a barátomat egyszersem fordult velem ilyen elő :/ mit tegyek??
"ezért inkább próbáltam jól érezni magam nélküle"
látom, sikerült
Már nem tudsz mit tenni, inkább ne tegyél többé ilyet.
Mondjuk a szavaidból érződik, hogy te nagyon szívesen vennéd, ha a haver alád vágna és csak a barátod iránt érzett lojalitás miatt nem mész bele a dologba.
"egész este rá voltam kattanva ..utaltam arra ,hogy megcsokolom ,fogdostam stb."
Szerintem te már nem szereted, inkább erre a másikra vágysz.
De én a helyedben szakítás után másik társaságot keresnék, nem jó végigmenni a haverokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!