Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Barátom haverjának adtam egy...

Barátom haverjának adtam egy szájrapuszit! Mit tegyek? 17/L

Figyelt kérdés

Buliban voltunk kicsitt ittas álapotban voltam , barátom éppen nem tartózkodott ott ezért inkább próbáltam jól érezni magam nélküle.

Az úgy volt,hogy egész este rá voltam kattanva ..utaltam arra ,hogy megcsokolom ,fogdostam stb. Aztán hosszas beszélgetés után kimentünk egy cigire , akárhányszor odadugtam az arcom egyszersem húzta el ,de egyszer odacsúszott az a puszi ..megbeszéltük utána hogy ezt senkinek nem mondjuk el főleg a barátomnak nem. Azota csak arra tudok gondolni.

Szeretem amúgy a barátomat egyszersem fordult velem ilyen elő :/ mit tegyek??

2014. ápr. 13. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%

amiről nemtud nem is fáj neki..:D

hidd el ilyet már ő is csinált, azóta amióta együttvagytok:)

èn is 17vagyok és ezt szinte biztosan állítom

2014. ápr. 13. 17:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Gondolom szégyelld magad, barátoddal meg nem érdemes tovább együtt maradnod. Add meg neki és magadnak is a lehetőséget, hogy olyasvalakivel legyen, aki szereti, és akivel perfekt minden. Ezt így el is mondhatod neki szakításkor nyugodtan.
2014. ápr. 13. 17:49
 13/13 anonim ***** válasza:
*De méginkább valld be, és ha még utána is ragaszkodik, akkor tedd hozzá!
2014. ápr. 13. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!