Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az miért van, hogy nincs barátom?

Az miért van, hogy nincs barátom?

Figyelt kérdés

Sokak szerint szép lány vagyok, okos és kedves. Szép az alakom is, és az idomaim is a koromhoz megfelelőek. Sokan meg is néznek az utcán, de eddig senki nem szólított meg. Ez nagyon elszomorít, és az önbizalmam is kevés emiatt. A barátnőim is mindig azt mondják, hogy könnyen találhatnék magam mellé valakit, de nincs senki. Ez így...hogy?

14/l

2014. ápr. 8. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Még csak 14 éves vagy.
2014. ápr. 8. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:

La fiúk nem fognak csak úgy odamenni hozzad.

Ahhoz úgy kéne viselkedni.

2014. ápr. 8. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne szomorodj el még nagyon fiatal vagy, ráérsz még 16-17 éves korodban ismerkedni. Ilyenkor még a fiúk is félénkek,lehet nem mernek kezdeményezni. Azért barátkozz, járj társaságba, valami hobbit keres magadnak, pl. járj el valami divatos tánciskolába, vagy sportolj. Ilyen helyeken jó társaság alakulhat ki, ahol könnyebb ismerkedni.
2014. ápr. 8. 17:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Oda menjek hozzad?
2014. ápr. 8. 17:49
 5/11 anonim válasza:
Figyi én nemrég lettem 16, de még így se volt még barátom.Ne siessd el a dolgokat.
2014. ápr. 8. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
v írhatsz üzit, megismerkedünk :DD
2014. ápr. 8. 18:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Idomaim, sokan megnéznek. lol Nem tudom ki a f* sz nézeget egy 14 éves kislányt.
2014. ápr. 8. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Az miért van, hogy nincs barátnőm? :)
2014. ápr. 8. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert ha meg is szólítana egy neked is tetsztő srác, kislányos zavarodban semmit sem tudnál reagálni rá. Ezért nem teszik meg.
2014. ápr. 8. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍrj!:)
2014. ápr. 8. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!