Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnám kiirtani magamból...

Hogy tudnám kiirtani magamból a barátnő, a szerelem, a szép, csinos lányok és a szex utáni vágyakozást?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 21. 16:53
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
nyilván azért áldoznál fel érte nagy dolgokat, mert vonzz, szereted, imádod, minden porcikáját, minden pillanatát, minden pillanatban. :)
2014. ápr. 22. 20:34
 42/49 anonim válasza:

Jézusmária... Mikor lesz már ennek vége...??? :)))))

Olyan lányt keresel, aki vonz?

Picinyem, mégis milyenek ezek a lányok?

Lefogadom, hogy az a fajta pasi vagy, aki a csinibabákon kívül más lányokat észre se vesz. Naná, hogy azoknak nem fogsz kelleni. Ne a gimi királynőit hajkurászd, nézz körül a könyvmolyok között is.

Nem ronda vagy te, csak hüle egy pöppet :))

A kasztrációról tudnod kell egy apróságot: olyan mint a lobotómia - rendkívül hatásos, de nem igazán fordítható vissza.

2014. ápr. 23. 17:27
 43/49 A kérdező kommentje:

1. az tetszik, aki tetszik, nem a gimi királynője, nem a szépségkirálynők, csinibabák stb... bár ezek mindig viszonylagos fogalmak, hanem aki az esetem, aki nekem szép

2. tudok mindent a kémiai kasztrációról és egyébként egy ideig visszafordítható, mert nem vágnak le semmit csak kémiai hatóanyagokkal semlegesítenek bizonyos hormonokat, mirigyeket...

2014. ápr. 23. 18:13
 44/49 anonim ***** válasza:
Először is ez a sulycsoportos dolgot én egy nagy baromságnak tartom azok mondják azt, hogy add lejjebb akik ha nincs ló jó a szamár elven van párjuk. Kérdező szard már le azt hogy nincs valami jó genetikád. Egyre több gázos pasast látok csinos nőkkel, mert nekik van egy frankó magabiztosságuk amitől vonzóbbá tünnek a nők elött. Pszchiátriai kezelést nem ajánlom én is voltam lelki beteg tömték belém a gyogyszereket és avégén magamat gyógyítottam ki. Tedd meg te is!
2014. ápr. 25. 08:02
 45/49 anonim válasza:

Bárkinél elérheted hogy beléd szeressen. Ma már pszichológusok bebizonyították, hogy a szerelem minden esetben kialakul annál akinél 3 dolog együttesen teljesül. Ha akarja ha nem.

Ez a 3 dolog:

- Barátság

- Tisztelet

- Szenvedély

Ha mind a 3-t sikerül annál a lánynál elérned aki szeretnél megszerezni akkor képtelen lesz nem beléd szeretni.

A legtöbb csaj azért nem foglalkozik azzal akinek tetszik, mert az illető még nem mutatott fel olyan dolgot, ami SZÁMÁRA értékkel bír.

Tehát ha valaki azt hiszi, hogy konditeremben szétgyúrva magát milyen tuti lesz a nőknél akkor meg fogja szívni, mert a nők jó részét nem a szétgyúrt pasik vonzzák hanem teljesen más dolgok. És ha nem vonzza a kiszemelt lányt az hogy a hapija kigyúrt legyen akkor hiába járt konditerembe. Ellenben ha a lány él-hal a művészetekért akkor őt a művészetekkel lehet levenni a lábáról.

Ha pedig kirándulni szeret akkor kirándulással tudod elcsavarni a fejét.

Aki ezt nem tartja szem előtt, az megszívja, mert azt hiszi a kondizás és a szép arc csak a nyerő (a szép arc még lehet hogy nyerő egy lánynál, de azért sok csúnya srác van együtt szép lányokkal, mert megadja nekik azt amire a szép lányoknak szükségük van. Nem kizárólag a szexre és a pénzre gondolok, hanem a fentiek alapján arra ami a lányt vonzza. Pl hangverseny, ha éppen hangverseny őrült.)

Ha többet akarsz tudni a szerelem felébresztéséről akkor van egy nagyon jó iromány a neten erről, keress rá a googleban "A szerelem felébresztésének titka". Itt talán érdemes körülnézni, mert sok összefüggés van benne.

2014. ápr. 27. 11:11
 46/49 anonim ***** válasza:
Ha a kasztrálás nem segít akkor marad a kötél.
2014. ápr. 27. 12:42
 47/49 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, 100%-ban egyet értek azzal amit mondtál. Csak annyit jegyeznék meg, hogy edzőterembe én pl. és még nagyon sokan nem azért járunk, hogy a nőknek alakítsuk a testünket. :)
2014. ápr. 27. 21:01
 48/49 anonim ***** válasza:
Nekem pl. azzal sikerült hogy sok egyéb hobbit találtam ki amiket élveztem is, hasznosak is voltak, és menet közben arra is rájöttem hogy nem érdemes nők után kujtorogni, nem érnek annyit amennyit kínlódni kell értük. Elvárásuk az van dögivel, aztán 2-3 hónap után le is lépnek, és ugyanott vagy ahonnan elindultál.
2015. jún. 30. 03:56
 49/49 anonim ***** válasza:

Te Kérdező, nékem az volt a javaslatom, hogy hagyd a csajozást meg a nőket a 3,14csába. Elképesztően haszontalan, deficites és fölösleges dolog, beleölsz rengeteg erőforrást, időt, energiát, pénzt, és mi lesz a vége? Kikosaraznak. Hát ezért aztán megéri!

Elsősorban tudatosítsd magadban, hogy a romantikus filmek, mesék, regények és a valóság közt egész pontosan NULLA átfedés van. A valóság nem egy Tiffany- meg Romana-füzetke, ahol a két hányatott sorsú hősszerelmes végre egybekelhet a végén. A valóság nem Szélor Mún, ahol a szerelem ereje mindent legyőz. A valóság nem Vad Angyal, Rosalinda meg mittomén, Paula és Paulína, ahol több száz epizódnyi érzelmi hullámvasút után egymásra találnak a főszereplők. A valóságban a párkapcsolatok jórésze rosszul végződik - szakítással, válással, vagy egymást maró-gyűlölő rossz házasokkal, akiket már csak az anyagiak tartanak össze, és az egésznek a gyerek issza meg aztán a levét. Ha ezt tudatosítani tudod magadban, idejekorán ki fogsz ábrándulni abból, hogy bárkihez is odakösd magad életfogytiglan, és egy katasztrófális házasság végén döbbenj rá arra, hogy ezt mind megspórolhattad volna.

Én is letettem már rég a párkapcsolatokról, a pénzem és az időm csak az enyém, azt csinálhatok, amit csak akarok, nem kell senkihez alkalmazkodnom, senkiért nem kell felelősséget vállalnom, élem és élvezem a saját életem. A nők meg bekaphatják keresztbe-kasul.

Nagyon nagy önfegyelem kell hozzá, és meg kell tanulnod erőszakkal elnyomni az érzéseidet, de sikerülhet!

Most nem sokkal jobb így az élet? Hát de!!! Sok sikert kívánok neked!

2018. aug. 22. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!