Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnám kiirtani magamból...

Hogy tudnám kiirtani magamból a barátnő, a szerelem, a szép, csinos lányok és a szex utáni vágyakozást?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 21. 16:53
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Mar irtak, kasztracio.

Az segit a "pszichologiai" dolgokon is, ugyanis amit magas erzelmi igenyeknek velsz, az ugyanugy a biologiabol fakad.

Amugy meg a kovetkezoket tudod tenni: kigyurod magad (es majd ha egy ev kemeny gyuras es helyes etrend utan se lenne eredmeny, akkor sirankozhatsz hogy genetika...), valamint meggazdagodsz.

A nok, foleg a jo nok ugyanis a penzre mennek. Nem, nem azert mert ribik, bar vannak koztuk azok is boven. Hanem azert, mert biologiailag az van a nostenybe kodolva, hogy az alfahimet keresse, a tarsadalmi pozicio fokmeroje pedig manapsag a penz.

2014. ápr. 22. 11:01
 32/49 anonim ***** válasza:

Ja, javaslom tovabba Ukrajnat. El nem hinned milyen bombazao modellcsajok vannak ott, akik mindent megtennenek egy atlagos nyugati fickoert, plane amilyen most ott a helyzet.

Persze nem art ha megtanulsz oroszul, de volt nekem onnan olyan kalandom hogy az illeto beillett volna playboy cimlaplanynak...

2014. ápr. 22. 11:02
 33/49 A kérdező kommentje:
mire meggazdagszom oda a fiatalságom, és "cseszhetem" a fiatal lányokat és nem abban az értelemben :D az edzéssel egyetértek, azt csinálom is
2014. ápr. 22. 11:06
 34/49 anonim válasza:
Nem kell kiirtanod ezeket a vágyakat, teljesen természetesek. Nőt kell szerezned D. Ahhoz viszont változnod kell, tuti az a típus vagy, aki még isteníti a nőket...
2014. ápr. 22. 12:25
 35/49 A kérdező kommentje:
nem istenítem őket, hanem reálisan látom őket, mint ugyanolyan emberek mint én v bárki más
2014. ápr. 22. 12:29
 36/49 anonim válasza:
19es azert mert a Te eleted tars nelkuli az nem azt jelenti hogy ezt javasold olyan embernek, aki ezt igenyli. Ne huzd ra az elkeseredett eletedet masra. Tarsas lenyek vagyunk, igenis szuksegunk van egy emberre akit szerethetunk es viszont szeret. Kerdezo, Mindenkit er csalodas. Nehez ugyan megbizni masokban olyannyi serelem utan, de ez az elet velejaroja. Torodj magaddal. Keress csoportokat, foglalkozasokat ahol erdeklodesednek megfelelo emberekkel talalkozhatsz, velemenyeket mondhatsz es elmenyeket cserelhetsz, talan meg ismerkedhetsz is...torodj magaddal mind belsoleg es mind kulsoleg. Ha szukseget erzed, es nem talalsz olyan embert a kornyezetedben, aki meghallgatna, fordulj orvoshoz. Epitsd egzisztenciadat es maskeppen fogod latni a vilagot. Sok szerencset kivanok
2014. ápr. 22. 14:56
 37/49 anonim ***** válasza:

14:56, az életem tökéletes és boldog vagyok ,szerencsére nem ti vagytok a boldogság egyedüli forrásai. Ha nem lennék boldog társ nélkül, akkor biztosan keresnék egyet. Nos, nem teszem. Egyébként meg szövegértési problémáid lehetnek - a kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy szerezzen barátnőt, hanem hogy hogyan szüntesse meg a vágyat egy barátnőre. És neki van igaza.

Lepontozni pedig én is tudok, csak szerencsére mellé még érvelni is. 3-0 a javamra.

2014. ápr. 22. 15:54
 38/49 anonim ***** válasza:
És arra gondoltál, hogy lejjebb adsz a k..va nagy elvárásaidból? Neked csak a lányok legcsinosabb rétege kell, esetleg ha a súlycsoportodnak megfelelő lányokat keresnéd, lehet nem kéne kasztráláson meg ilyeneken gondolkodni. Ők is képesek szeretni, hidd el. jézusom.. :D
2014. ápr. 22. 16:24
 39/49 anonim ***** válasza:
Szedj össze egy olyan nőt akiért feláldozod kb az egész életedet, mindent, amit addig elértél, majd mondd neki, hogy törjön össze (téged lelkileg), lépjen le mással...
2014. ápr. 22. 18:54
 40/49 A kérdező kommentje:
én azt keresem aki vonzz
2014. ápr. 22. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!