Hogy tudnám kiirtani magamból a barátnő, a szerelem, a szép, csinos lányok és a szex utáni vágyakozást?
Rosszul írták előttem ,igenis megoldható a dolog.
Először is, vess számot azzal hogy a szerelem, és ennélfogva a szép csinos lányok feleannyit nem érnek meg amennyit kínlódni kell velük: "A szép asszony a szemnek paradicsom, az erszénynek purgatórium, a léleknek pokol". Ideig-óráig talán jobban érezheted magad, de amint otthagy, kétszer olyan szarul fogod mint annakelőtte, és ugyanott vagy ahonnét elindultál, azt leszámítva hogy elherdáltál egy csomó időt és pénzt. Kell ez neked? Ár-érték arányban a barátnő a lehető legrosszabb választás, rá fogsz jönni hogy sokkal többet nyersz azzal ha szingli maradsz, mint amennyit veszítesz. Szingliként ugyanis nincs mit veszítened.
Ezenkívül találj olyan elfoglaltságokat, amik kitöltik az időd jórészét, lefoglalnak, tudsz sokáig koncentrálni rájuk, és nem gondolkodsz azon, milyen szar is egyedül, sőt inkább örülni fogsz, hogy jó egyedül lenni, hisz ha lenne valakid, nem tehetnéd azt amit akarnál, és akkor amikor akarnád. Az én jóbarátaim (Quake, Red Alert, Tyrian) bizony igen sokat segítettek nekem, talán neked se ártana kipróbálnod őket :)
Én tényleg, de komolyan nagyon súlyosan elmebeteg embereket ismerek akiknek van barátnőjük. Olyan embereket akikről nőként el nem tudom képzelni, mit eszik rajtuk bárki, sőt!
Hogy egyáltalán, hogy állnak szóba a nők ilyenekkel.
Akkor a kérdező milyen lehet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!