Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnám kiirtani magamból...

Hogy tudnám kiirtani magamból a barátnő, a szerelem, a szép, csinos lányok és a szex utáni vágyakozást?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 21. 16:53
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
a kérdező válogatós, csak azzal kezdene, akivel boldog tudna lenni, aki vonzó és csinos számára külsőre és belsőre is kb a lányok 20-30% akik jellemzően bárkit megkaphatnak
2014. ápr. 21. 20:55
 22/49 anonim ***** válasza:
0%

19-es megatroll :D

Red Alert, Quake, a gép előtt egyedül elsorvadni tényleg frankó.

De elárulok egy titok, én párkapcsolatban élek, élettársam van és szoktam néha játszani.

És amúgy sincs semmi amit ne tehetnék meg, azért mert párom van. Az ember társas lény, egyedül rossz, mindig, mindenkinek.

És aki erre képtelen, hogy egy párt találjon magának, az érzelmileg sajnos egy nulla. Természetes dolog, hogy van párunk, ha képtelen vagy a párkapcsolatra, az olyan mintha hiányozna az egyik lábad, annyira tudsz teljes életet élni pár nélkül.

2014. ápr. 21. 20:58
 23/49 A kérdező kommentje:
22-es te is troll vagy mert lehet valaki nem néz ki elég jól ahhoz, hogy párt találjon
2014. ápr. 21. 21:00
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

20:58, azt a módszert írtam le ahogy én gondolom, illetőleg ahogy nekem bevált. Attól hogy neked más a véleményed, nem vagyok troll. Ha trollokat akarsz látni, ajánlom azokat az emberszabású majmokat akik segítség helyett csak belerúgni tudnak a "nyomi lúzer" pasasokba. Ha valakit ekézni akarsz, ott vannak ők.

"Red Alert, Quake, a gép előtt egyedül elsorvadni tényleg frankó."

Nem rosszabb, mint futni olyan szekerek után amik nem vesznek fel. Még mindig jobban jár, ha inkább olyasmit csinál amit élvez is és le is köti őt. És különben is, arra volt kíváncsi hogyan ölje ki magából a vágyat. Na, ez egy jó módszer.

Egyedül nekem nagyon is jó, sokkal nyugisabb és szabadabb. Érzelmileg nem nulla vagyok,csak sebezhetetlen, nem tudnak mivel megzsarolni a nők. Az meg hogy "van párunk", eléggé lutri dolog. Vagy van, vagy nincs.

2014. ápr. 21. 21:55
 25/49 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy senkinek sem kellesz. Legfeljebb akinek te kellesz az neked nem kell. Viszont az ilyeneket (akik lehet, hogy csúnyábbak soványabbak/kövérebbek mint ami neked tetszik) gusztustalanul ki tudod használni ha mégis összejössz velük. Valamint azt se felejtsd el, hogy valakinek a csúnyákat is kell szeretni. Boross Lajos mondta egyszer a bumerángban, hogy egy haverja amikor elmentek szórakozni mindig a csúnya lányokra repült rá, és mindig volt neki numerája velük (válogatósokkal) ellentétben.
2014. ápr. 22. 07:40
 26/49 A kérdező kommentje:
1 en senkit nem hasznaltam ki eletem soran es ezt a jo szokasom igyekszem megtartani 2 akinek nincsenek igényei az vagy szerencses vagy neki is belső problemai vannak onkep onertekeles téren
2014. ápr. 22. 07:45
 27/49 anonim ***** válasza:
0%

mi lenne ha nem sajnáltatnád magad, hanem tennél azért h ne legyél fullronda? szerinted aki jol néz ki az mennyit tesz érte? oké h van az arc amin nem nagyon tudsz változtatni, az olyan amilyen, de az h milyen testet csinálsz magadnak az már a te dolgod, és hidd el a test néha többet is jelent mint az arc...ha arra vagy beállva, h nem mozogsz semmit akkor persze h ronda is maradsz

16/L

2014. ápr. 22. 08:42
 28/49 A kérdező kommentje:
Sokat mozgom, de tudod majd jövőre tanulod bioszbol h a test is genetika
2014. ápr. 22. 08:46
 29/49 anonim ***** válasza:

már tanultam, nem vagyok hülye én se

de ha nincs valami betegséged akkor azon változtatni lehet

ha meg van akkor bocsi

2014. ápr. 22. 09:14
 30/49 A kérdező kommentje:
akkor biztos tudod, hogy a magasságon, a csontszerkezeten nem lehet változtatni túl egyszerűen, talán átfogó génsebészettel nanoszinten, de ott még nem tartunk. Ami az izomzatot illeti, na azt a genetika nagyon is meghatározza, hogy kinek milyen az anyagcseréje, kinek mire van kódolva a szervezete, hogy a bevitt tápanyagot hova csoportosítsa, hova építse be, hiába edzhetek naponta órákat és zabálhatom a fehér húst kissé formásodom de messze vagyok a kigyúrt állat kategóriától, ami vonzó a jó csajoknak. Mert egyszerűen olyan az anyagcserém, porokat pedig nem akartam, nem akarok szedni de amúgy már ezen is gondolkodtam, hogy ha máshogy nem megy...
2014. ápr. 22. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!