Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lanyok. Ti ha pasik lennetek...

Lanyok. Ti ha pasik lennetek akkor hogyan csajoznatok?

Figyelt kérdés

Hogy ismerkednetek suliba,discoba,esetleg munkaba?

Korotokat irjatok pls

2014. ápr. 19. 20:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

20-as en rendesen besokaltam az utolso 2 mondatodon...

A csajozas nemcsak a pasi uygessegen mulik.Eppen elkell kapni azta a pillanaot mikor a csajnak epp jokede van ,es jol kell kinezni.Hiaba szep a belsod,dolgos,becsuletes es kedves vagy.Ha eloszor meglat a csaj akkor ezeket nemtudja.csaka kulsod alapjan doni el az adott momentumba h mit kezd veled.Ha jo kedve van es bejon neki a kulsod akor mosolyogni fog es kapsz eselyt:)

2014. ápr. 20. 09:50
 22/23 anonim ***** válasza:

Amúgy az tényleg igaz amit a kérdező mond. Ha jó a csaj napja akkor nagyobb a nyerési lehetőség is. Már csak magamból kiindulva is.

Én direkt nem írtam ismerkedési helyet, mert nem szűkíteném a keresési lehetőségeket egy bizonyos helyre és eseményre.

Jól kell felmérni a terepet és ennyi. Én összejöttem már úgy emberekkel, hogy kiránduláson eltévedtem.

A vonaton egy kabinban utazóval. Közúti balesetből... stb.

Ha meglátok az utcán egy embert fel tudom kb-ra mérni hogy milyen kedve van. Oda megyek hozzá egy tök semleges szöveggel. Pl merre van a templom, hány az óra? Ami belefér. Aztán a válaszából is kiderül, hogy ő siet vagy épp ráér vagy mi van. Aztán ha kedvesen válaszol (akkor sincs gáz ha nem tudja, vagy nincs órája) akkor szabadkozom, hogy bocsánat én elég rosszul tájékozódom, nálunk a családban mindenki ilyen analfabéta... és nyomom a rizsát valami kedveset, vicceset. Ha ezen elmosolyodik és beszáll az egy tiszta jel hogy érdeklem, az korántsem biztos, hogy mint férfi, de mint ember felkeltettem az érdeklődését. És lehet olyan irányba terelni a dolgot amit biztos tudd. Merre van a pályaudvar (ha nem is odavalósi csak átutazóban van akkor is tudja erre a választ) vagy merre van a legközelebbi kajálda, nem-e látott egyet. Ha van válasz megköszönöd és bőszen hálálkodsz, hogy milyen kedves s türelmes volt, ha összefuttok még valaha az életben akkor jössz neki eggyel. Vagy meghívod egy kávéra és akkor lement a tartozás. És ha ebbe belemegy (itt rámenősnek kell leni, mert a legtöbb "semmiségért" nem vár hálát), akkor elhívni.

A számkérést soha nem erőltetném. Inkább én adnám meg neki a számom így rá van bízva és nem vagyok tolakodó, hogy akar-e kezdeni velem valamit vagy nem.

Sosem szerettem ha direktbe azzal jönnek oda hozzám, hogy szia de szép vagy, elkérhetem a számom. Ő már eldöntötte hogy meg akar ismerni mert a külsőm bejött neki, de én még csak most vettem őt észre, semmilyen megítélésem nincs róla, és szemlátomást valamit vár tőlem. Mivel közel sem biztos, hogy ebből lesz valami és idegenekkel szemben gyanakvó vagyok így jobbára el van küldve. Szóval az egy elég hülye szitu. Szia én vagyok a Jani! Erre én: klassz és most mit csináljak? A nőknek kell egy kis bizalom a másik felé. Az persze meg lehet, hogy valakinek kedves a tekintette vagy jól néz ki és ezért balgán bíznak benne. (szőke herceg effektus)

De akinek nincs ilyen mágikus külseje az kénytelen lesz jól dumálni. Ha előadtad a stand up előadásod akkor már egy kicsit közelebb kerültetek egymáshoz. Ő tudja rólad, hogy eltévedsz, könnyen, hogy a család is ilyen stb.

És akit ismerek, legalább egy kicsit, afelé már sokkal inkább nyitok.

2014. ápr. 20. 12:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Amúgy ha valakinek nem menne ez a kezdeti felmérés dolog annak azt tudom javasolni, hogy ismerkedjen. Ne csak nőkhöz menjen oda, hanem a férfiakhoz is. Néha kérjen segítséget még akkor is ha tudja merre van a színház. Egy idő után rá lehet érezni arra, hogy ki az aki nyitott és ki az aki zárkózott. Ha valaki nem őstehetség gyakoroljon. :P
2014. ápr. 20. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!