Lányok egy érzelmes, félénk, pátyolgatni való, bújós, hűséges, sportos férfival együtt lennétek?
Figyelt kérdés
Akinek örömet okoz, hogy minél többet legyen együtt a párjával, nagyon szeret hozzá bújni puszilgatni, néha örömében elsírná magát, hogy veletek van, és a hűség lenne neki a legfontosabb!2013. dec. 18. 10:15
1/9 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ezt egy kutya is tudja.
2/9 Zakathol válasza:
#1: De egy kutyával nem sok nő dug szívesen.
3/9 egytüneményvagyok válasza:
Ez a férfi egyrészt mitől férfi, másrészt meg egyébként szellemi fogyatékos az illető?
4/9 Imola Ágnes válasza:
Ez nem férfi..és ilyet egy lány sem akar...ne dőlj be az amcsi filmeknek, ahol a nők az elérzékenyülő, pátyolgatni való pasikra buknak. az hazugság. Ne felejtsd el, egy nő pont annyira lehet nő, amennyire a párja férfi....vagyis, ha te ilyen nőiesen (bár én is nő vagyok, de soha nem ilyen) viselkedsz, akkor ne csodálkozz, ha a barátnőd majd felveszi a pasi viselkedési formákat, mivel kénytelen rá...
5/9 anonim válasza:
Ha kettesben így viselkedik a szerelmével, akkor szerintem teljesen elfogadható, viszont ha az utcán bebújik a szeretett hölgy mögé, akkor ott már gond van.
8/9 anonim válasza:
De örülnék, ha lenne, eddig mindenkinek az volt a baja velem, hogy túl bújós vagyok. egy ilyen férfi meg még örülne is neki :)
9/9 A kérdező kommentje:
Azt elfejtettem leírni, hogy azért nem lennék ilyen a nap 24 órájában és nem is társaságban, csak kettesben! Azért tudom hol a határ! :)
2013. dec. 18. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!