Mitől lesz nő (nőies) egy nő?
Szőrtelen arc, vékonyabbra kiszedett szemöldök, szőrtelen lábak, egyszerű de normális öltözködés, nem k***úrvás nem rib***ancos, nem 5 éves formában.
Majd keresek képet.
Szoknya, szépérzék és érzelmek - summázva több oldalnyi Google találatot.
Napestig lehetne firtatni, kinek hol kezdődik és ér véget a "nőiesség", viszont már többször feltették ezt a kérdést Itt, az internet is nagy tárház, tehát tessék a meglévő információkból morzsázni!
# 1-es:
Én 25 évesen már nem érzem magamnak kislánynak. Szerintem nem kortól függ, de a gondolkodásmód valóban számít.
Külsőleg legyen ápolt, igényes.
Tudjon viselkedni (nekem pl. halálom mikor nő létére valaki szinte szétfolyva, elterpeszkedve ül), ne káromkodjon. Legyen meg a nőies mozgása, kisugárzása.
1, az idő nem tesz senkit sem nővé vagy akár férfivá, mert tény, hogy pubertás előtti/kezdeti fázisban még nem igazán jellemző a nő megnevezést használni, de akkor is lehet valaki nőies, ugyanúgy, ahogy 40 évesen is lehet egy pasi férfiatlan. a kor nem annyira meghatározó, nem mondhatod, hogy 12 előtt mindenki gyerek, és amint betölti a 25öt, a szülinapja pillanatában máris érett, igazi NŐ lesz belőle. abban igazad volt viszont, hogy a gondolkodásmód, életfelfogás nagyban befolyásolja a dolgot.
amit a 4. mondott, azok viszont szerintem mind beletartoznak. viselkedés, mozgás, megválogatott szavak és hangnem, öltözködés, satöbbi, ezek mind nőiséget vagy nőietlenséget sugározhatnak. én attól kapok frászt, mikor lányok többet káromkodnak, jó hangosan, mint egy alaposan berúgott kocsis. és még csak okuk sincs rá, a szövegkörnyezetből ítélve.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!