Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy kislánynak ha az anyukája...

Egy kislánynak ha az anyukája nőies, akkor ő is az lesz?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm (25 éves) van egy 2 éves kislánya. Az anyuka "csajos": magassarkú, miniszoknya, szőke haj, műköröm, tudja mi áll neki jól, jól is érzi magát a bőrében. Azt mondja hogy "Csajos nőcit akarok belőle nevelni" és a 2 éves kislány már most olyan ruhákban jár hogy kis szoknya + leggings, hozzá farmerdzseki + napszemüveg, tehát mint egy kis nő, a haja mindig belőve neki. Ha már ilyen kis korban "nőiesen" öltözteti, ezzel gondolom önbizalmat is ad neki, akkor ilyen is fog maradni? Ő is egy csinos nőci lesz? Ez ezen múlik?
2012. máj. 17. 22:57
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert nekem anyukám miután megszülettem kicsit elhagyta magát. 34 volt mikor születtem, és felhízott 80-85 kg-ra a 170 centijéhez, meg nem a korához valóan öltözött. Nejlon blúzok válltöméssel, pandallos nadrág, lapos cipő stb. Soha sem festette magát. De a születésem előtt meg csinos volt: miniszoknyában járt (jó mondjuk akkor még 20-on éves volt) van egy csomó régi magassarkúja, festette magát, jól nézett ki. De én akkor még nem ismertem, így nem is alakult ki bennem ez a "csajosság".

Pl hallani hogy "Már 3 évesen anyukám magassarkújában jártam" én soha sem játszottam magassarkúban, és mai napig nem is állnak közel hozzám, egy darabom sincs, menni sem tudnék bennük, pedig 22 éves vagyok...

2012. máj. 17. 23:04
 2/22 A kérdező kommentje:
* mármint 34 éves volt mikor születtem, és kb 60 kg volt, erről hízott fel, és meg is maradt annyinak.
2012. máj. 17. 23:05
 3/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem ezen múlik, de nagyobb rá az esély. Nézd meg a csomó lepukkant anyukát akiknek csinos, nőies lányaik vannak. Vagy, nekem anyukám nőies, szép meg minden, én meg majdnem egész általánosban olyan szakadt paraszt ruhákat hordtam, néha direkt nem mostam hajat, meg ilyenek. :D Aztán ilyen 13-14 évesen már összeszedtem magam. Bár engem nem kényszerített anyám semmire öltözködés téren.
2012. máj. 17. 23:05
 4/22 anonim ***** válasza:
46%
Nem feltétlenül. A gyerek szerintem járjon gyerek ruhába, ne nőciskedjen mert így nem lesz csajos. De pl én nem festem magam, nem járok magassarkúba, szoknyát ki nem állhatom, mindenem a tornacipő, sportcipő, farmer, póló stb és ez azért mert az anyukám se festi magát, ő is inkább sportosan öltözködik. Ha festené magát valószínűleg én is festeném magam. Ha csajos az anyuka valószínűleg a lánya is nőiesebben fog öltözködni még ha tiniként átbillen a kurv@ ba is:) Szerintem sok múlik az anyukán ebben a kérdésben. Szerintem azzal hogy szoknyát ad a lányára még nem nevel belőle kurv@t..
2012. máj. 17. 23:06
 5/22 anonim ***** válasza:
61%
Anyám kiskoromban nőies volt,de ahogy múltak az évek,ez alább hagyott nála,ebben a pénz is közre játszott.Egy dolog viszont megmaradt bennem,az a körme.Eredeti,szép körme volt mindig is,amit nagyon szépen kifestett.Nekem most ugyanolyan,soha nem volt műkörmöm,mert erős,és gyorsan nő.Talán ha lettek volna más dolgai is,azok is megmaradtak volna bennem.Így magamtól tanultam meg mindent.
2012. máj. 17. 23:11
 6/22 anonim ***** válasza:
50%
5. vagyok, néhány plusz infó, anyukám sminkel, jár fodrászhoz, festi a haját, igényes. Azért mert TV-ben is szerepel néha, meg a munkája is olyan, hogy nem nézhet ki úgy mint valami csóró lepukkant alak. Én viszont csak azért kezdtem el sminkelni meg nőiesen öltözködni, mert különben kinéztek volna az osztályból meg később a gimiből. Meg végülis szeretek jól kinézni, de úgy igazából nem érdekel, mit veszek fel. A lényeg, hogy nem anyukám miatt kezdtem el nőiesen kinézni, sminkelni, stb. hanem a többiek miatt.
2012. máj. 17. 23:11
 7/22 anonim ***** válasza:
64%

Olyan lányt ismerek, akinek az anyukája nem épp nőies, de a lány mégis azzá vált, nagyon is. És ez a külsőségekben is megnyilvánul.

Olyanról viszont nem tudok a környezetemben, ahol az anyuka nőies, a lánya pedig nem az.

2012. máj. 17. 23:12
 8/22 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem igen. Egy gyereknek 5-6 éves korig a szülei a példaképei. Nagyon fontos, hogy mire tanítjuk meg eddig az életkorig, mert az végigkísérheti őt egy életen át. Olyan 6 éves kor és az iskola megkezdése után tárul ki igazán a világ a gyerekek előtt, akkor kezdenek el jobban távolodni is a szülőktől és kialakítani a saját ízlésüket, stílusukat, de még akkor is a szülői példa a mérvadó.
2012. máj. 17. 23:16
 9/22 anonim válasza:
24%
...ezzel viszont nincs baj... kislány és őket úgy kell öltöztetni :)
2012. máj. 17. 23:25
 10/22 anonim ***** válasza:
71%

Kiskoromban én is anyukám magassarkúiban meg ruháiban játszottam, filctollal festettem a körmöm/arcom (anyukám meg majd' szívbajt kapott :))...

Anyukám egy elég nőies jelenség, akármit vesz fel, és nem a k*rvás irányban, hanem úgy 'rendesen'.

Belőlem meg tornacipős/bakancsos, piercinges, szakadtfarmeros, feketeruhás valami lett :)

24 vagyok, nem valószínű, hogy kinőném már :)

2012. máj. 17. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!