Egy kislánynak ha az anyukája nőies, akkor ő is az lesz?
Nem biztos, hogy ezen múlik, de valami mintát biztosan ad. Viszont az egyáltalán nem biztos, hogy stílusra is olyan lesz, mint az anyukája.
Nekem pl. anyukám mindig is csinos nő volt, szépen öltözködik, igényes frizura, miegymás, ehhez képest engem úgy 13-14 éves koromig totál nem érdekelt, hogy milyen ruha van rajtam. Amikor érdekelni kezdett, na akkor sem úgy kezdtem öltözködni, ahogy azt anyukám várta volna :) Szakadt farmer, bőrdzseki, bakancs, később piercingek, színes haj, satöbbi :) Nagyjából akkor kezdtem csak el csinibben öltözködni, amikor a fiammal terhes lettem, de pl. magassarkút most sem sokáig tűrök el a lábamon.
"Viszont hozzáteszem én még 4 gyerek mellett is felveszem a miniszoknyát és a 10 cm-es magassarkút 35 évesen.Bár a 4 gyerek nem látszik meg rajtam.A múltkor a kisebbik lányom barátnőjének néztek,ami igenis jól esett."
Oké, látjuk, hogy baromi beképzelt vagy, de azért az durva, ha 12 évesnek néznek, úgyhogy vagy ne kamuzz, vagy ne örülj ilyen marhaságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!