Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy kislánynak ha az anyukája...

Egy kislánynak ha az anyukája nőies, akkor ő is az lesz?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm (25 éves) van egy 2 éves kislánya. Az anyuka "csajos": magassarkú, miniszoknya, szőke haj, műköröm, tudja mi áll neki jól, jól is érzi magát a bőrében. Azt mondja hogy "Csajos nőcit akarok belőle nevelni" és a 2 éves kislány már most olyan ruhákban jár hogy kis szoknya + leggings, hozzá farmerdzseki + napszemüveg, tehát mint egy kis nő, a haja mindig belőve neki. Ha már ilyen kis korban "nőiesen" öltözteti, ezzel gondolom önbizalmat is ad neki, akkor ilyen is fog maradni? Ő is egy csinos nőci lesz? Ez ezen múlik?
2012. máj. 17. 22:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ezen múlik, de valami mintát biztosan ad. Viszont az egyáltalán nem biztos, hogy stílusra is olyan lesz, mint az anyukája.

Nekem pl. anyukám mindig is csinos nő volt, szépen öltözködik, igényes frizura, miegymás, ehhez képest engem úgy 13-14 éves koromig totál nem érdekelt, hogy milyen ruha van rajtam. Amikor érdekelni kezdett, na akkor sem úgy kezdtem öltözködni, ahogy azt anyukám várta volna :) Szakadt farmer, bőrdzseki, bakancs, később piercingek, színes haj, satöbbi :) Nagyjából akkor kezdtem csak el csinibben öltözködni, amikor a fiammal terhes lettem, de pl. magassarkút most sem sokáig tűrök el a lábamon.

2012. máj. 18. 09:52
 22/22 anonim válasza:
43%

"Viszont hozzáteszem én még 4 gyerek mellett is felveszem a miniszoknyát és a 10 cm-es magassarkút 35 évesen.Bár a 4 gyerek nem látszik meg rajtam.A múltkor a kisebbik lányom barátnőjének néztek,ami igenis jól esett."

Oké, látjuk, hogy baromi beképzelt vagy, de azért az durva, ha 12 évesnek néznek, úgyhogy vagy ne kamuzz, vagy ne örülj ilyen marhaságnak.

2012. máj. 18. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!