Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy határozatlan, félénk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy határozatlan, félénk, nőies gondolkodású stílusú fiúnak soha nem lesz barátnője?

Figyelt kérdés
Én egy 28 éves határozatlan, félénk, nőies gondolkodású stílusú fiúcska vagyok. Nem szeretnék változtatni ezen, így érzem magam jól a bőrömben, ezért nem is sírok, hogy nincs barátnőm stb, csak persze néha azért rossz egyedül, de simán elvagyok így nő nélkül is. Csak érdeklődnék, hogy szerintetek, soha nem is lesz ilyen stílussal barátnőm?
2013. ápr. 21. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Külsőre stimmelsz? Sportolsz valamit, jóképű vagy? Ha igen, úgyis lesz barátnőd előbb utóbb. Persze ahhoz hogy meg tudd tartani, ahhoz belsőre is változni kell, mert a határozatlan pasikat a nők nem szeretik. A többiről nem tudok nyilatkozni.
2013. ápr. 21. 16:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem nem csúnya vagyok sajnos, macis is
2013. ápr. 21. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Mire vársz, hogy megkérje egy csaj a kezed?

Ilyen gondolkodással majd kapsz magadnak egy férfias csajt, aki kezdeményez és magára húz. Erre vágysz?

Vagy arra, hogy te vedd át az irányitást?

2013. ápr. 21. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha csúnya vagy, akkor még férfias, határozott, magabiztos stílussal se lehetne nőd.
2013. ápr. 21. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:

28 évesen már nem vagy fiúcska.

Tessék kicsit összeszedni magad!

És a macis pasik igenis imádnivalóak:)

2013. máj. 6. 01:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem a kinezeted miatt, hanem a hozzaallasod miatt nem lesz sose nod, "fiucska".

Ugye milyen gyokerul hangzik ez a szo igy mas kontextusban olvasva es te igy irod le magad - szo szerint es atvitt ertelemben is.

Egy 28 eves ferfinak kene lenned, de nem. "Fiucska" vagy...

Hat a "fiucskak" meg nem jarnak lanyokkal. Max. meghuzogatjak egymas hajat...

Konyorgom novessz golyokat ha akarsz magadnak egy not.

Ha meg nem akkor nyugodj bele hogy nem lesz - mint ahogy hamisan irtad is hogy megvagy, de azert megsem, nemde?

Es ne tegyel fel tobb ilyen kerdest amig le nem szalltak a golyoid.

Utana visszajohetsz es atvesszuk a temat ujbol.

Nah szal kiallas! Ennyi az egesz. De nem tudom hanyszor irtuk mar le.

2013. máj. 6. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!