Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura lány lehetek, mert a határozatlan félénk kisfiúk vonzanak? Ezért nem vagyok nőies?
Figyelt kérdés
Minden női ismerősöm, a határozott, domináns pasikra bukik, de én képtelen vagyok rá..valamiért. Engem mindig az ilyen kis félénk aranyos kisfiúk vonzottad, mindig ilyen pasijaim voltak. Kapom is barátnőimtől a szidást, milyen nő vagyok én. Pedig annak érzem magam, mert 25 éves vagyok, szeretek csinos lenni, régebben modellkedtem is, szóval szeretek nő lenni, de valamiért ilyen pasik vonzanak... Miért?2013. ápr. 9. 18:21
1/7 anonim válasza:
Egyszerűen neked ez jön be, ne aggódj ezen. Barátnőid meg mondjanak amit akarnak, ha te az ilyen pasikkal vagy boldog, akkor hajrá ;)
2/7 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell mások után menni, én is mindig a félénk, határozatlan, aranyos fiúkért voltam oda és nekem is mondták már, hogy milyen ízlésem van... Én meg azt mondom, hogy nem vagyunk egyformák, ha nekik a nagymenő hímek kellenek, hát egészségükre... nekem nem. 22L
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez azért van mert úgymond te akarsz lenni a "domináns" a kapcsolataidban.
4/7 anonim válasza:
Pontosan ahogy a 3. írja! Azért ez kell neked mert irányíthatod a kisfiúkat.
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy fura. Az pedig meg se forduljon a fejedben, hogy emiatt nem vagy nőies!
Van akinek ez jön be, van akinek az. Minden ember más... és ez így van rendjén!
6/7 anonim válasza:
Vagy te akarsz a domináns lenni egy kapcsolatban, vagy anyáskodó típus vagy, vagy csak ilyen az eseted és kész. Ezen nem kell agyalni. Szerencsére sokféle ember van, sokféle ízléssel. Ha nem így lenne, akkor csak bizonyos típusok találnának párt. Ja és ettől még nyugodtan lehetsz nőies.
7/7 anonim válasza:
áh én meg már határozott lettem az évek során, most nem kellenék neked :D
de tényleg kicsit zakkant vagy, de valszeg azért mert apád ilyen volt és ő neked a férfi mintád, nem vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!