Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy fiú akiért 3 éve olyan szinten odavoltam, annyira nagyon "megszállott" voltam, hogy mikor kicsit is érdeklődött utánam, nagyon reménykedni kezdtem, majd olyan dolgokat mondott nekem, és úgy elhordott mindennek, hogy életemben nem éreztem magam annyira feleslegesnek és idiótának. Egyszerűen depressziós lettem, legalább egy évig. Ezután szépen lassan helyre jött minden , a sráccal nap mitn nap találkozok, elvégre osztálytársak vagyunk.. de nem nagyon beszélünk, ha nem muszáj. Éveken át bosszút akartam rajta állni, mindent megtettem hogy felkeltsem a figyelmét, rengeteget változtam 2 év alatt. Sikerült elérnem amit akartam. Teljesen belém esett. De amikor ezeket nekem is elmondta.. a bosszúállós tervem.. egyszerűen.. nem tudtam megtenni vele.. nem akartam megbántani, nem tehettem.. pedig megérdemelte volna! Időközben a legjobb fiú barátom is szerelmet vallott nekem és én is nagyon megszerettem őt. És most itt vagyok 2 fiúval, mindkettő fontos nekem, és mindketten szerelmesek belém. Egyszerűen nem tudom mit csináljak.. mert ők "tesók", legjobb barátok. Nem akarok én véget vetni a barátságuknak.
Ti mit tennétek? ://
A helyedben az első sráccal össze nem jönnék...
A másodikkal viszont simán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!