Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jön az egyetem, tanácsok?

Jön az egyetem, tanácsok?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy az elmúlt néhány évben amolyan magamnak való voltam. Persze, vannak barátaim, akiket közelinek mondhatok, de sajnos nem olyan típusok, akikkel úgymond "kiélhetném" magamat. Egyedül meg ugye nehéz kimozdulni otthonról.

Nem mintha kimondottan zárkózott lennék, csak éppen eddig nem volt alkalmam kinyílni. Szeptemberben viszont kezdőik az egyetem, ahol tiszta lappal kezdhetek. Szeretnék új barátokat, bulikat és természetesen egy barátnőt is. Új életet szeretnék kezdeni. Tudom, hogy ez nagyrészt rajtam múlik, de jó lenne, ha tudnátok némi tanácsot adni, hogy mire figyeljek, és mit csináljak, hogy jó benyomást tegyek a többiekre.

2014. ápr. 18. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Legyél önmagad és legyél mindig vidám. Menj el gólyatáborba az jó kis móka. Igaz én nem voltam, de nem kellett 2 hétnél több, h megismerjek mindenkit az évfolyamba :)
2014. ápr. 18. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Pia, pia, buli, pia, és buli, buli, buli.

Ha ezt betartod, akkor király leszel. Diplomád az nem biztos, hogy lesz, de boldog éveid lesznek. :)

2014. ápr. 18. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj. Hidd el, magadnak azzal teszed a legjobbat. Egyetemen nincs olyan zárt közösség, mint a gimiben: jóval több emberrel fogsz jóval kevesebbszer találkozni. Vannak egyetemi bulik, ott lehet igazán ismerkedni, és nem "gáz" egyedül menni.
 4/10 anonim ***** válasza:
nyiss az emberek felé, akkor ők is fognak feléd! az egyetem egy nagy buli! én most fejezem, és nagyon gyorsan elmúltak az évek :( depis is vok...:(
 5/10 anonim ***** válasza:

1. Használj gumit.

2. Használj gumit.

3. Használj gumit.

6/10 anonim ***** válasza:
"egyetem egy nagy buli", "vok". Hova jártál?
2014. ápr. 18. 21:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:)
2014. ápr. 18. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
óóó, jajj, nem tudtam, hogy nem szabad rövidítéseket használni egy anonim oldalon....:D én kérek elnézést :D
2014. ápr. 18. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 hogy jön ide az anonimitás? Te tök retardált vagy. Biztos valami bölcsész szakon végeztél.
2014. ápr. 18. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Te sem lehetsz értelmes, ha egy komment alapján ítélsz meg embereket. :D

Amúgy úgy jön ide az anonimitás, hogy ez egy talicskaoldal, mindegy, hogy ki mit, hogy, milyen módon ír ide. És nem, nem bölcsész szakon. De kedveském, ha nem lennének bölcsészek, ki tanított volna meg írni/olvasni?:D

2014. ápr. 18. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!