Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon tetszik az egyetemen a...

Nagyon tetszik az egyetemen a tanárom, mit tehetek? N23

Figyelt kérdés
Tudom,hogy elég idétlen helyzet. A tanárom olyan 35 év körüli lehet, és nőtlen,sőt,éppen az ellenkezője aggaszt. Úgy veszem észre, nem nagyon hajlik a kapcsolat felé.Csillagász,olyan igazi magányos típus(tett is utalást egyik órán valami kapcsán,hogy nem akar nőket hódítani). Nekem egy komoly és egy nem komoly kapcsolatom volt eddig.Ritkán tetszik bárki is.Tudom,hogy komolytalannak hangzik,de mégis nagyon sokat gondolok rá.Természetesen azért is tetszik,mert én is rajongok a csillagászatért,van humora,és külsőre is rendben van nekem.Egyedül ez aggaszt,ahogy a nőkhöz viszonyul..pláne én, a kis csíra másodikos tanítványa..szívesen fogadnék komoly,rendes válaszokat.

2014. márc. 24. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez veszett fejsze.
2014. márc. 24. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utóljára:D
2014. márc. 24. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Vigyáz mert kap a tanr bácsitól egy be írást !! ~tisztelt szülők ! Gyermeke nyomulrám de én csak egy jó baszást akkarok tóle de félek hogy többet akarna !~
2014. márc. 24. 20:10
 4/10 anonim válasza:
Diplomázz le, és utána jöjj össze vele, ha nagyon szereted.
2014. márc. 24. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk miért van egyedül, mert egyedül akar lenni v nem talál senkit (ahogy írtad lehet nem is keres, de ez nem jelenti azt h ne érezhetné magát jól kapcsolatban). Szóval muszáj lesz neked megtenni az első lépést és azt is csak óvatosan.

Én hagynék egy cetlit neki óra után: "Szivesen meginnék valamikor egy kávét a tanárúrral"

Bájos mosoly és kész. Legalább lesz ideje gondolkozni, meg összeszedni a bátorságát, hogy igent mondjon :D

2014. márc. 24. 20:12
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a rendes válaszokat:) én is úgy gondoltam,hogy valamilyen módon de egy próbát megérne, mit veszíthetek?
2014. márc. 24. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
ha szerencséd van megvizsgálja a fekete lyukad.
2014. márc. 24. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
23 évesen én már majdnem másoddiplomáztam. Másodikos vagy?
2014. márc. 24. 20:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem buktam,középiskola után szakmát tanultam,mert nem tudtam még,mit kezdjek az életemmel,és csak akkor hoztam meg a döntést,amikor már biztos voltam benne
2014. márc. 24. 20:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát, én még nem vagyok 23, de én sajnos nem jártam túl jól ilyen téren. Az illető "tanár" (PhD-s) csak 4 évvel nagyobb nálam, s lett volna komoly esélyem, és amiután végeztem a szakkal kezdődött igazán az "ismerkedés". Végül barátok kellett volna maradjunk, mindketten akartuk, de én nem tudok úgy tekinteni rá, még most sem (tanár-diák kapcsolatból ahogy lejárt vele az órám kb. 1 hónapra volt az első fellángolásom iránta).
2014. ápr. 2. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!