Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik a lany de nem tudom...

Tetszik a lany de nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem ismerjuk egymast a lannyal neten talaltam ra. Szeretnem megismerni viszont nem tudom hogy kozeledjek hozza.

Az egyik jelenlegi osztalytarsa nekem regi ismerosom es ha nem is pusziviszonyba de eleg joban vagyunk szerintem. Szoval gondoltam ra hogy megkerem hogy valahogy mutasson mar be neki. Vagy szerintetek irjak en neki? Nekem a neten rairos dolog olyan veszett fejsze nyele dolognak tunik...

18/F

2014. márc. 24. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát inkább valahogy kérd meg az ismerősöd, ha elég jóban vagytok, hogy mutasson be neki. De szerintem ez csak akkor működne jól, ha ők is jóban vannak egymással.

De még mindig jobb, minhta csak neten ráírnál. Szerintem..

2014. márc. 24. 19:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is egy hasonló szituációban vagyok. Szerintem hozd össze a találkozót, az a legjobb megoldás. De ha kedves lánynak tűnik, rá is írhatsz, szerintem nem reménytelen. :) Sok sikert, ha segítség kell írj nyugodtan:) L/17
2014. márc. 26. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!