Adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
szerelmes vagyok de tudom hogy nem szabad de mégis..van egy lány nagyon hasonlitunk egymásra belsöleg...mint ha a másik felem lenne...de neki van barátja...2014. márc. 24. 16:36
1/2 anonim válasza:
mi a probléma?
hívd el randizni, személyesen
2/2 anonim válasza:
Én értelmesebb tanácsot adok: felejtsd el. Kész, ennyi.
Miért? Azért mert ha elszeded a párjától, te leszel a szemét, aki szétszedte őket. Ha maguktól mennek szét, oké. De ha te szeded őket szét, akkor NEM OKÉ.
És jusson eszedbe: ha érted otthagyná Őt, akkor téged is otthagyhat másért. Ezért kár lenne megpróbálni is.
Egy jó tanács pedig a jövőre nézve: sose szeress bele olyanba, akinek párja van. És igen, tehetsz ellene pl úgy, hogy nem gondolsz folyamatosan az adott személyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!