Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egy randin FÉLEK bizonyos dolgokat csinálni pl: meg csokolni meg ehez hasonlok? Hogyha tudom hogy a csaj is kicsit vissza fogott meg énis. Adnátok pár tanácsot?
Az első randin nem is muszáj egyből csókolózni. Sőt egy félénkebb lányt ez egyből el is riaszthat, hogy te már meg akarod csókolni. Elsőnél csak karold át vagy fogd meg a kezét, ha ültök és simogasd meg+adj a kéz fejére puszit :) Ennyitől még nem ijednek meg a félénk lányok sem.
Meg kell érezned a pillanatot amikor a csók mehet. Ezt neked kell érezni, látni. Hogy az eddigi találkozók alkalmával mennyire melegedtetek össze és a helyzet adja majd magát.
Mindenesetre, ha a lány kezdeményezi a csókot el ne b-szd. Nem kell rá görcsölni, izgulni. Anno én is paráztam, de a lány mondta, hogy simán jó voltam :) Pedig akkor 1 kezemen meg tudtam számolni (bőven:D),hogy hányszor csináltam.
Ugyanez a helyzet nálam, mondjuk én még csak készülök elhívni. Szerencsére most valahogy sokkal nyugodtabb vagyok mint a legutóbbi randin (az elsőn, másik lánnyal, sajnos nem jött össze). Semmiképp se görcsölj rá, hogy neked most el kell érned itt valamit. Csak érezd jól magad és jönnek maguktól a dolgok.
16F
Fogadd meg amit írtam. Abból nem hiszem, hogy baj lesz. Én is paráztam 16-17 évesen azért amikor az első randim volt. Aztán már megszokott lett a dolog és könnyebben ment. Biztos így lesz veletek is. S, ha mégsem jön össze ne aggódjatok, nem Ti lesztek az elsők akinek nem sikerült egyből.
2 és 4-es voltam.
21F
Hát figyelj .. A barátommal először én is féltem,vagy inkább mondjam ugy ... félénk voltam . De már meg van az az idő amikor bízok benne és már nem vagyok félénk.
Hidd el .. Az idő .. Az segít és a bizalom is :D Legyen meg köztetek a kellő bizalom és "ismeret" is . És onnan menni fog mint a karikacsapás. Tapasztalatból mondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!