Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szakítás után a csajok bármit megtennének, hogy újrakezdjék a fiúval, de mindhiába;majd eltelik egy bizonyos idő, a csaj teljesen túl van a pasin, és ők akkor kezdenek el megint próbálkozni?
Lassan 1 éve, hogy szakítottam egy sráccal.Nagyon kivoltam, bármit megtettem volna, hogy megint együtt legyünk, de ő tudomást sem vett rólam.Azóta teljesen túl vagyok rajta, sőt már másik sráccal vagyok, de a napokban írt egy üzit, hogy hogy vagyok meg ilyenek..
Persze most már semmit nem akarok tőle, de miért van ez??
És ez nem is az első eset..
Azért mert a pasi már nem szeret és nem érez irántad más mint , hogy max haver vagy ennyi!!!!
Ilyen egyszerű!
DE! Egyes nők vagy túl nagyra tartják magukat, hogy ők túl jók ahhoz h a pasinak ne kelljenek!
- Egyesek túl naivak!
- Egyesek nem látnak ésszel, vagy csak hülyék!
Én is azt hittem, hogy azért ír rám a volt pasim, mert visszatértek a régi érzései, de tényleg csak annyi volt az egész, hogy h kíváncsi volt mi van velem!
Velem ugyan ez volt a szitu! Nem kell túl komplikálni, csak érdeklődött! ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!