Miért nem voltam soha közkedvelt a fiúknál? Miért nem voltak sose fiú barátaim/haverjaim?
2 bátyám van és 1 öcsém. Plusz 4 fiú unokatesóm és egy rakás távolabbi fiú rokon. Szóval fiúk között nőttem fel. Nem azt mondom, h lányosan nevelkedtem, de nőies vagyok, hosszú hajjal, lányos mozgás, ruhák, hobbik stb. A humorom kicsit fiús, de nem durván.
Soha nem voltam annyira népszerű a fiúknál, sem mint lány, sem mint haver. Pedig azt mondják szép vagyok. (ez kicsit öntelten hangzik) Aki fiúkkal igazán jóba lettem (2), járni akartak velem, holott én mindkétszer csak barátságot akartam. Mik azok a tulajdonságok, amik egy lány barátban szimpatikusak? Kik a jó nőnemű barátok számotokra, fiúk? :)
Légyszi ne írjatok privátot, élőben szeretek barátkozni. :) 22L
"Légyszi ne írjatok privátot, élőben szeretek barátkozni."
Én már tudom,hogy miért nem barátkoznak veled a fiúk.A varázsszó:
Bunkó vagy!
Jó nőnemű barátok tulajdonságai:
- szívesen barátkozik az interneten is
Utálok neten ismerkedni. Egyszer megszívtam vele, azóta nem, köszi.
Sztem ez nem bunkóság, inkább bizalmatlanság mondjuk.
Köszi a válaszokat! :)
7es, az a fura, h sok csajnak vannak barátai. Sok szép csajnak is. Ezért nem értem, h nem vagyok fapofa és még fiú haverom se nagyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!