A haverjaim cikiznek, hogy nem elég jók a "nőim"?
Régen (kb 20évesen) azt nem tudtam volna elképzelni, hogy valaha elvesztem a szüzességemet.
Mostmár, 24 évesen azért már nagy nehezen és ritkán összejön 1-1 csaj, de általában a legajla kategóriából.
Ha esetleg jók a csillagok állásai is, akkor talán sikerül behálóznom egy naiv, fiatalabb lánykát, aki talán még néz is ki olyan jól, hogy ne röhögjenek ki.
De ettöl függetlenül még kikezdenek, hogy nem elég jó a csaj. Hát tölem csak ennyi a max, sajnos :(
A "jobb csaj" (tehát az a kategoria, ahol nem tudom megvetni a lábamat) az itt kezdödik:
mások meg ilyeneket dugnak halomra...
Nekem meg még az ettöl csunyábbakkal is randiznom kell akár 5-6 szor is, mire összejön, de akkor is csak talán!
Akiket belinkeltél, azok teljesen átlagos lányok.
24 évesen már több esze lehetne a haverjaidnak meg neked is, hogy nem a külső számít csak.
A 2.-at kivéve mindegyik gyönyörű, fullos csaj.
Ha én, enyhe túlsúllyal, gagyi hajjal összetudok szedni egy átlagos, vagy átlagosnál valamivel jobb lányt, akkor neked is menni fog. Önbizalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!