Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lánybarátom akit nemrég kidobott a barátja. A haverjaim azt mondták, vígasztaljam meg egy kis szexszel. Azt hogy kell?
Hogy kell valakit szexszel megvígasztalni?
Persze nem akarom megerőszakolni, de ha ő is benne lenne akkor szívesen megvígasztalnám :)
19 f
Ez undorító és gusztustalan pasi felfogás. Pfff...
SZégyelld magad. :/
Igen én is az érzelmi knrv@ságot szoktam választani szakítások után, teljesen egyértelmű.
Ha szerette az előző barátját akkor még sebes a lelke. Törékeny, fájó. Te meg ebbe gázolsz bele!
Ha amúgy is halálon volt a kapcsolat vagy nem volt komoly akkor meg nincs szüksége vigasztalásra.
Én akkorra marhaságnak tartom, ezt. "Vigasztalan" valakit mert szakított és fáj a lelke? A legrosszabb kimenetel az lesz, hogy azért fog bőgni, mert megdugtad. :/
Pff.... amatőrök.
#4 Nem kell játszani itt a királykisasszonyt, a lányok egy része (és nem kis része, bár tény, hogy nem mind) jobban elengedi magát egy szakítás után, és nem ritka, hogy összeszednek egy-egy egyéjszakást olyankor.
Nyilván Ön, fújogató királykisasszony, nem, hiszen az ütközik az erkölcseivel (legalább is itt a GYIK-on ezt mondja).
nem sokáig lesztek barátok,főleg ha rájön,hogy vigasztalásképp d.gtad meg
Te aztán jó barát lehetsz!
nálunk az ilyenre mondják,hogy minek az embernek ellenség,ha ilyen barátai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!