Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég olvastam egy angol/amerikai cikket, hogy a férfiak, nem nagy különbséggel, de általában vonzobbnak találják az egyenes hajú nőket mint a göndör hajúakat. Szerintetek miért lehet ez?
Hát, én eléggé nem vagyok amcsi...
Nekem mondjuk pont a leglényegtelenebb dolgok közé tartozik, hogy göndör-é a haja...
Ez a cikk nem erről szól.
Ez a cikk arról szól, hogy EGYETLEN nő EGYSZER kipróbálta, hogy ha regisztrál egy társkereső oldalra ugyanolyan profillal, de egyszer ilyen, egyszer olyan fotóval, akkor hányan írnak rá.
A felmérésben nagyon sok hiba volt:
- A két fotó nem csak a hajviseletben tér el, hanem pl a fényességében vagy a mosolyban is. Akkor lett volna jó, ha profi fotós ugyanolyan körülmények közt, ugyanolyan sminkben, ugyanolyan szögben, ugyanolyan mosollyal fotózza le - tényleg csak a haj más. Sajnos a társkeresőn a fotó által kiváltott teljes szimpátia alapján döntünk, tehát szép nőről szar fotó rosszabb eséllyel indul.
- A felmérés két egymást követő hónapban zajlott, holott mindenki tudja, hogy a hasonló kutatásnál az évszakok azonos részét kell figyelembe venni. Nagyon eltérő tud lenni két hónap a párkeresők aktivitását tekintve, pl év vége előtt sokan esnek pánikba, hogy megint egyedül vannak Szilveszterkor, és ezért sokkal többen párkeresőznek. A legjobb lett volna egyszerre kilőni 10 kamu göndör profilt és 10 kamu egyenes profilt, aztán nézni, hogy ki mennyit hoz.
- Lehet, hogy ennek a nőnek konkrétan jobban áll az egyik fajta haj, de ez nem a férfiak hajprefernciáját jelenti, hanem a nő egyedi adottságát.
Amúgy a riportokban is többször elhangzik, hogy a riportalanyoknak tök mindegy.
Összességében tehát ez a felmérés csak annyit jelent, hogy ez a nő márciusban egyenes hajjal, alulexponált fotóval (amin barnás a bőre) jobban tudott pasizni, mint februárban, túlexponált képpel göndören, amikor hófehérnek látszik a bőre.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!