Kissé "szenvedek" egy lány miatt. Mit tegyek?
Van egy lány, aki nekem eléggé bejön. De van pasija, akivel nagyon jól működik a dolog, akkor is, ha a fiú néha elhanyagolja egy picit a lányt és ez látszólag nem esik túl jól neki, suli után már kézenfogva lépnek ki a kapun...stb
Egyébként én egész jóban vagyok a lánnyal, de egyre jobban kezdek többet érezni egy sima barátságnál. Néhányszor olyan érzésem is volt, hogy én is bejövök a lánynak (lehet, hogy csak a fantáziám szórakozott velem egy picit). Szívesen összejönnék vele, ugyanakkor nem szeretném, hogy a pasijával (akivel szintén jóban vagyok) vége legyen a kapcsolatának.
Mit tegyek?
Lehet, hogy tényleg a fantáziád szórakozik, mert végülis bejön neked és érzel vmit iránta. Erre vigyázz, mert így egyszerre 2 barátságot is tönkretehetsz. De ha viszont tényleg bejössz a csajnak akkor el kell gondolkoznod, mert lehet vele élnéd le az életed ...stb. Figyelj a jelekre. Ha érte megéri,megéri feladni mindent akkor hajrá, de ha kicsit is bizonytalan vagy akkor ne próbálkozz.
Hogy érted hogy lehet hogy bejössz neki? Mit csinál, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!