Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy "lány hiányában szenvedek"? Nem a sex-re meg a csókolózásra gondolok, hanem az eggyütt létre és a törődésre. Mit tegyek ez ellen? 13/F
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
első, nem kell bunkónak lenni.
Egyébként a másik válaszolóra reagálva, ahol én lakom ott velem sajnos nem állnak szóba a lányok.
De nem is pont a barátságra gondolok hanem akit szeretek is nem csak barátilag. És mint említettem nem feltétel a sex, csókolózás meg egyebek.
öcsi akkor mit szólnál, ha 5évet húznál le majd műszaki szakközépbe?
13 évesen még bőven játssz számítógépes játékokat.
bocsánat a kései válaszért
tehát a környékemen nincs olyan lány aki normálisnak tartana engem, vagy a külsőm zavarja őket vagy pedig ők maguk vannak elborulva. Ezt félretéve már kaptam visszajelzést hogy járnék-e xy-nal, de annyi volt a gond, hogy több mint 500km-re laknak.
Egy másik kommentre reagálva:
-Szüleim nem engedik hogy játszak akármilyen (számomra normális számítógépes játékkal)
-nincs megfelelő teljesítményű számítógépem
-kéne pénz az előző dolgoz felülírni
régen is voltak nagyon jó játékok.
Egy GTA Vice City nem hiszem h nem tetszene neked, meg h nem menne a gépeden. A szüleidnek sem lenne szeritnem kifogása ellene.
Az a gond h a mai fiatalság már erre a nagyon látványos játékokra lett rákapatva aminek sokszor a története 0. Régi játékokon nagy élmény játszani, és az fontosabb mint a látvány. ;)
A számítógép meg elterelné a gondolataid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!