Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha a kedves fiúk visszautasítást kapnak, akkor a lány ellen fordulnak?
> és egyszer kapott visszautasítást ...
Biztos vagy benne? Nem lehet hogy a nyolcvanadik visszautasítást kapta, és kicsit elege lett?
mert szerintem bunkón módon utasítják vissza a fiút. Sajnos a lámyoktól vanna k ilyenek. Mindenféle idióta olcs szövegekkel rázzák le a másikat, vagy sokszor még arra se méltatnak, hogy válaszoljanak.
Nagyon sok srác frusztrált a csajok idióta ember feletti elvárásaikkal és sokan nehezen viselik, mert már túl vann 100-dik-on is.
Hi-á-ba rendes a hapsi, de ha lányok állandóan elutasítják, kialakul egy kép magábanhogy szar alak stb és ez kivetűl a másikra is.
Manapság a csajoknak nem lehet normálisan udvarolni, ha odamész hozzá, azt hiszik, hogy pervez vagy. Nincs megfelelő kommunikációss biztos pont, mint régen.
Ma már pénzel, biztos egzisztenxciával és legalább 20 évvel örögebb emberek tudnak hódítani. A huszonéves csajok le se mállnak egyidős srácokkal, netán 1-2 évvel fiatalabbal, lenézik, mert tapasztalatlan---
Szóval a srácok nagyon frusztráltak. Azt ne mtudom miért lett bunkó, de sok próbálkozás után sokan belefáradnak és azt hiszik hülyét csinálnak belőlük. Sajnos a csajok szeretnek néha játszadozni a másookal, elhitetetni a másikkal, testszik neki és jö n a nagy válasz: kopj le..
ÉS csodálkozunk, ha nagyon sokan így reagálnak. Tiszt a kívételnek.
A csajok nagyon könnyű helyzetben vannnak, kibontják a hajukat... de bezzeg a ffiak, küzdeni küzdeni és elvérezni.
Azt hiszem a mai lányok nem érnek annyit, hogy elvérezzünk értük. Elmúltak azok az idők.
miért mit kellene csinálnia az adott srácnak? tovább "udvarolni"?
véleményem szerint ilyenkor általában a lányok a hibásak, mert bunkó módon utasítják el a srácot, nulla őszinteséggel. én erre kimondottan allergiás vagyok! nem kell a mellébeszélés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!