Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok. Még soha nem smároltam. Mit tegyek e félelem ellen? Tanácsot kérek. Vagy ciki?
Ez a "vagy ciki? :D" zárás ritka irritáló.
Mit kell ezen agyalni, ha akarsz csókolózni, hagyjad, ha nem akarsz, ne hagyjad. Bonyolult?
én attól féltem h elrontom...és mikor legelőször csókoloztam kb 800 ember szeme láttára tettem :D egy iskolai rendezvényen persze. háth huzos volt. de tuléltem amint látod:D mikor belevágtunk már ment minden simán mintha már évek óta tudnám h mit h kell csinálni...:D nagy volt a nyomás. ráadásul mki az osztályomból rólam beszélt, h jéé ennek meg van barátja...?-.- egyesek le tudják nézni az embert rendesen-.-" mind1 nem ez a lényeg nem kell aggódni, nem lesz semmi probléma. csak add át magad a mennyei érzésnek:) a külvilágot ott ugyis elfelejted ahogy megtörténik:)
Ne görcsölj!
Sok sikert!;)
én is 14 vagyok,és 14évesen is csókolóztam először.
féltem előtte,elhúzódtam..Aztán ránéztem a barátomra és ő megcsókolt :D
és jött minden magától.
nem hittem el én sem,de ösztönösen jön :)
14 vok fiú.Nem smároltam én se de félek h valami rosszul sül el:D
Pl.kell ehez vmi tudás?vagy csak ösztönösen jön?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!