Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki valamivel felvidít? Egy lány miatt ár évek óta szenvedek, és most megtudtam róla egy csomó durva hírt.14/F
évek ota,hogy szenvedhetsz miatta?
még csak 14 vagy!
Én ilyen idős korban még nem foglalkoztam nőkkel,ennek köszönhetően varázslatos gyerekkorom volt,de miután elkezdtem velük foglalkozni pokollá vált az életem,lelkileg teljesen tönkre tettek,hajszálhíjján öngyilkos is lettem miattuk
Tehát sajnállak hogy téged már ilyen fiatalon kikészítenek.Ilyenkor nem lehet felvidítani az embert,mert azt a rossz érzést semmi sem képes elnyomni
Ez azért van mert normális srác vagy.Nézd meg azokat az undorító féreg pasikat,ők bele.szarnak az ilyesmikbe,legyél te is roh.adék és akkor nem lesznek ilyen gondjaid.Ha nem hallgatsz rám akkor tönkre mész te is
Az egyik legfontosabb dolog az volt hogy nem érdekeltek a nők egyáltalán.Olyannyira nem hogy ha valamelyik közeledett hozzám visszautasító voltam velük szemben
A szüleim mindent megadtak nekem,sok gyerek vágyna ilyen szülőkre
Birka életmódot éltem,semmit nem tudtam a világról,egy hamis világnézetem volt amiben boldogan éltem
Aztán változtak a dolgok.Az életem egyik legnagyobb csapása az volt amikor elkezdtek érdekelni a nők,na onnastól kezdve az álomvilág pokollá változott,ezért gyűlölöm szinte az összes nőt.TÖnkre tettek pedig nagyon jólelkű voltam aki nem kért semmit csak szeretetet,hűséges is voltam,tiszteltem a nőket.Sajnos ma egy gyűlölködő negatív kisugárzású egyén lettem a nők miatt
Aztán jött az is hogy rájöttem mennyire mocskos világban élek...tehát ezért mondom hogy erősen ajánlott a nők elkerülése,ÉLETVESZÉLYESEK azoknak a srácoknak a számára akik normálisak,erkölcsileg és érzelmileg is
Ha lehetne egy kívánságom azt kívánnám hogy bárcsak ne kezdtek volna el érdekelni a nők
Én is így jártam ... szerettem bíztam benne hogy szeret ő is reméltem hogy szeret... és vakon mindenen át ... közben jött egy másik lány de akkor meg pont abban a részében voltam hogy leszarok mindenkit ... erre az a lány aki jött az szeretett is de már késő volt úgyhogy ja :D
marad a cod az nem csal meg :| csak néha kickel xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!