Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy lekapcsolt rólam egy csomó pozitív dolgot aztán nevetve távozott?
Épp az önfejlesztésem csúcsán voltam, pont itt a gyakorikerdesek.hu oldalon írtam ki egy kérdést valami Levi's farmerről meg férfi ingekről, és valami kiscsaj rámkattant és rengeteget segített privátban.
Végül felvettük egymást fb-on, egy hétig győzködött, hogy ő szeretne velem találkozni meg hogy sok példát ismer távkapcsolatra meg a (17 éves) korkülönbség se nagy probléma, mellette mindenféle témáról beszélgettünk teljesen ráhangolódtam, meggyőzött.
Végül találkoztunk ami szintén meggyőzőnek sikeredett, jól ment minden, szájrapuszit is engedte, szimpatikus voltam neki, stb. Bár a másnapi találkozót lemondta. Mivel én más városban tanulok eltelt egy hét, de nagyon vártam már, hogy láthassam, megbeszéltünk egy újabb találkozót amire nem jött el. Miután megbeszéltük, másnap délelőtt lemondta, este meg közölte a neten, hogy azóta más sráccal találkozgat és szerelmes belé. Közölte, hogy idegesítem, csak egyszer találkoztunk nem is ismer igazán és egyszerűen letiltott a facebookon és nem volt hajlandó felvenni a telefont.
Én meg ott ültem mint valami narancs amiből kiszívták a friss finom nedvet aztán eldobták az üres héjat.....
azóta így ülök, bár sikerült más lányokat találnom szomorúan gondolok az esetre nagyon rossz emlék és rossz tapasztalat. Máig nem értem miért volt velem ilyen kegyetlen, amíg ismerkedtünk soha egy rossz szavam nem volt hozzá és totálisan megvezetett... becsapott.
Úgy érzem mintha lefejte volna a pozitív kisugárzásomat meg mindent ami kell neki, aztán nevetve távozott volna a zsákmánnyal, és otthagyott egy összetört depressziós srácként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!