Mit csináljak, nagyon szenvedek,26 éves lány vagyok és nem találok munkát, soha nem is dolgoztam de nagyon szeretnék dolgozni, pénzt keresni?
fiatal vagy, menj el külföldre au-pairnek, aztán onnan már lehet tovább lépni
az afsz.hu mellett remélem, más álláskereső oldalakat is látogatsz
Blogírással kereshetsz pénzt, de az kb. havi 2 ezer, és kell jópár hónap, mire elég nagy lesz hozzá a látogatottságod.
Jelentkezz be a munkanélküli központba, és ha kapsz közmunkát, vállald el. Az is pénz. Mindenképp gyűjts tartalékot, hogy ne legyél helyhez kötve, ha más városban találsz munkát, tudj költözni.
Jön a karácsony, nézz körül a környéken, hol szoktak karácsonyi vásárok lenni vagy bármi, ahol van esély rá, hogy felvesznek szezonális munkára. Ha találsz olyan helyet, ahol feketén csinálhatod, akkor mellette a közmunkával egész elfogadható jövedelmed lesz.
Sajna a karácsonyi munkák eléggé szívatósak, én voltam szabadtéri standon eladó, szanaszét fagytam és kb. 12 órát kinn kellett állni a hidegben, de egész jó pénzt kaptam érte.
Milyen végzettséged van? Milyen nyelvet beszélsz?
Ha ezeket megírnád, könnyebben tudnánk segíteni.
Baráttal v. barátnőkkel együtt sem tudnál nagyobb városba költözni? Ha együtt laktok, akkor már nem olyan megfizethetetlen az albi...
Ha van nyelvtudásod, menj ki külföldre! sokkal jobban fizetnek! Németországban egy takarítónő annyit keres mint itt egy tanár. Semmi értelme itt maradni, hisz ennél már csak rosszabb lesz.. mondjuk ehhez is kell kezdőtőke.
Blogírással is kereshetsz pénzt, ha nagy látogatottságod. Más ötletem egyenlőre nincs:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!