Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért ennyire logikát...

A lányok miért ennyire logikátlan, önpusztító lények?

Figyelt kérdés
Mosolyogva igent mond egy idegen még magyarul sem beszélő négernek, aztán meg csodálkozik, hogy ott lett hagyva egy félvér kölyökkel és sír, hogy milyen köcsögök a férfiak, holott lehetett volna kedves, fehérbőrű magyar barátja is, de nem neki ez túl jó volt, el kellett hagynia a rendes, magyar fiút, mert hát az unalmas, hogy túl rendes volt hozzá, inkább egy rossz fiú kellett neki.
2014. ápr. 14. 20:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, valóban nagyon szerencsés vagy, mert jól nézel ki. Ha ronda lennél, te is megtapasztalnád mindazt, amit mi.
2014. ápr. 16. 18:38
 22/23 anonim ***** válasza:

Most inkább nem rakok képet, de egyáltalán nem én vagyok a legvonzóbb a plázapatkányok körében hidd el. Az a párod akivel kölcsönösen vonzónak találjátok egymást.

De aztán ha mégis úgy van ahogy mondod, akkor kösz a bókot :) Szeretem amikor már a karaktereimből süt a szépségem. :)

2014. ápr. 19. 11:48
 23/23 anonim válasza:

Túl nagy a szabadságuk és kevés bennük a céltudatosság. Egyre kevesebb az olyan lány, aki a tisztes családanya szerepére törekszik, hajtja őket a kalandvágy és mivel megtehetik, hülyeséget csinálnak (tisztelet a kivételnek, mert azért ők is sokan vannak). Ne emészd magad ezen, saját magának kereste a bajt.

#14: Make love, not war! :)

#20: "Akkor viszont én marha szerencsés vagyok a barátnőmmel, mert nem vagyok se feka, se sluszkulcs csörgető menőmaki, csak én és neki ez elég." - Bizony szerencsés vagy. Mint ahogy mindannyian voltunk már azok. A kérdés csak az, hogy meddig? Ha elég szerencsés vagy, akkor életed végéig, de ha nem... Nos, akkor térj vissza ide újra és meglásd, jobban át tudod majd érezni a kérdező helyzetét.

2014. ápr. 20. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!