A lányok miért ennyire logikátlan, önpusztító lények?
Én az ilyeneket csak kinevetem! Minden jó, ha a vége jó, legalább megkapta, amit érdemelt!
Peace!
Kit érdekel, hogy kivel csináltatják fel egyesek magukat? Téged ez miért zavar konkrétan? Hadd sírjon. Egyébként minden emberi lény logikátlan és önpusztító... Ismered azt, amikor a fiatalok kocsmáról kocsmára járnak, isznak és bagóznak ezerrel, aztán amikor 30 évesen rákosak lesznek megy a siránkozás? Na ez ugyanez.
Buták az emberek...
# 13: War!
#7T Nem tudom milyen nőid voltak, de sajnálom ha így érzel.
Lehet, ha ti se a felszínes konzum PCsákra hajtanátok, nem járnátok így.
"Lehet, ha ti se a felszínes konzum PCsákra hajtanátok, nem járnátok így."
Minden nő "felszínes konzum PCsa", a férfiakhoz vonzódni pedig nem tudok, így nem vagyok képes másra hajtani.
Gyerekek mi a párommal már könnyesre kacagjuk magunkat és az alábbi lehetőségeket vázoltuk fel.
1. Csak a plázában láttok lányokat
2. 14 évesek vagytok pont ugyan annyi élettapasztalattal, de már határozottan állítjátok, hogy ki milyen, mert ti már tudjátok.
Srácok! Semmi, harag nincs, tegyük fel igazatok van! Akkor viszont én marha szerencsés vagyok a barátnőmmel, mert nem vagyok se feka, se sluszkulcs csörgető menőmaki, csak én és neki ez elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!