Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért ennyire logikát...

A lányok miért ennyire logikátlan, önpusztító lények?

Figyelt kérdés
Mosolyogva igent mond egy idegen még magyarul sem beszélő négernek, aztán meg csodálkozik, hogy ott lett hagyva egy félvér kölyökkel és sír, hogy milyen köcsögök a férfiak, holott lehetett volna kedves, fehérbőrű magyar barátja is, de nem neki ez túl jó volt, el kellett hagynia a rendes, magyar fiút, mert hát az unalmas, hogy túl rendes volt hozzá, inkább egy rossz fiú kellett neki.
2014. ápr. 14. 20:27
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Egyetértek veletek: preztizskérdés náluk ez az egész. Valahol az utódlási program része, megint valahol tényleg szánalmas és befordító ez a gondolat, hogy ez tény lehet. Mindjárt jön az ellentábor, komolyan összeeszkábált érvekkel.:)
2014. ápr. 14. 20:45
 12/23 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 14. 20:49
 13/23 anonim ***** válasza:

Én az ilyeneket csak kinevetem! Minden jó, ha a vége jó, legalább megkapta, amit érdemelt!

Peace!

2014. ápr. 14. 20:59
 14/23 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy kivel csináltatják fel egyesek magukat? Téged ez miért zavar konkrétan? Hadd sírjon. Egyébként minden emberi lény logikátlan és önpusztító... Ismered azt, amikor a fiatalok kocsmáról kocsmára járnak, isznak és bagóznak ezerrel, aztán amikor 30 évesen rákosak lesznek megy a siránkozás? Na ez ugyanez.

Buták az emberek...

# 13: War!

2014. ápr. 14. 21:11
 15/23 anonim ***** válasza:
#14 :D
2014. ápr. 14. 21:23
 16/23 anonim ***** válasza:

#7T Nem tudom milyen nőid voltak, de sajnálom ha így érzel.

Lehet, ha ti se a felszínes konzum PCsákra hajtanátok, nem járnátok így.

2014. ápr. 14. 22:34
 17/23 anonim ***** válasza:

"Lehet, ha ti se a felszínes konzum PCsákra hajtanátok, nem járnátok így."

Minden nő "felszínes konzum PCsa", a férfiakhoz vonzódni pedig nem tudok, így nem vagyok képes másra hajtani.

2014. ápr. 15. 17:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Minden nő? Magad sem gondolod komolyan szerintem, csak könnyebb leegyszerűsítve általánosítani.
2014. ápr. 15. 18:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát én még nem találkoztam olyan nővel, aki ne ilyen lenne. Lehet akármilyen normális, annak is csak a külsőségek számítanak.
2014. ápr. 15. 19:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Gyerekek mi a párommal már könnyesre kacagjuk magunkat és az alábbi lehetőségeket vázoltuk fel.

1. Csak a plázában láttok lányokat

2. 14 évesek vagytok pont ugyan annyi élettapasztalattal, de már határozottan állítjátok, hogy ki milyen, mert ti már tudjátok.

Srácok! Semmi, harag nincs, tegyük fel igazatok van! Akkor viszont én marha szerencsés vagyok a barátnőmmel, mert nem vagyok se feka, se sluszkulcs csörgető menőmaki, csak én és neki ez elég.

2014. ápr. 16. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!