Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz vége? Ez lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz vége? Ez lenne az örök szerelem? Ennyire önpusztító?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok. 3 éves kapcsolat után szakítottam a párommal. Ennek már 9 hónapja(!). Nagyon nagy szerelem volt, de gyakran szólította a munkája külfödre, és a távolság vitákat generált.

Többször szakítottunk, de rövid időn belül újra összejöttünk, mert nem ment egymás nélkül.De együtt sem. Aztán eljuttunk arra a szintre, hogy zárjuk le végleg.

Ebben az elmúlt 9 hónapban is gyakran érdeklődtünk egymás felől. Tartottuk a barátságot. Nagyon nehéz volt, de én mindent megpróbáltam, hogy feledni tudjak. Mindent... Szórakozás, sport, barátnők, bulik. Sőt, 2 újabb kapcsolat, amit 2 hétnél tovább nem bírtam. Őt szerettem végig.

És most neki sikerült, ami nekem nem. Összejött egy lánnyal, igazán boldognak tűnik.

Én már nem keresem őt, (Ő néha szokott, barátnak tekint) de én nem fogok a boldogsága útjába állni, viszont úgy érzem most szakadt rám igazán a hiánya.

Én tényleg a legjobbakat kívánom neki, csak én közben belehalok az ő boldogságába.

Szétszakad a lelkem.

Hogyan felejtsem el? Ne írjátok kérlek, hogy az idő. Már 9 hónapja nem segít semmi.

2013. jún. 5. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Erról szól Adele, Someone like you c. dala.

Hidd el, senki nem fog tudni jobbat írni az időnél. Ha az nem segít, akkor semmi.

2013. jún. 5. 08:33
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Szakits meg vele minden kapcsolatot.Megkéred ő se keressen.Ilyen nincs hogy barátságban maradunk,lehet hogy évek multán le tudtok ülni egy kávé mellé beszélgetni és egyikőtöknek sem fáj majd de most nem ez a gyógyir.addig még tartod vele a kapcsolatot nem tudsz továbblépni.
2013. jún. 5. 08:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
hát nagyon sajnállak:S
2013. jún. 5. 08:46
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Tapasztalatom szerint ilyenkor a legjobb, ha minden kapcsolatot megszakítasz vele, még a barátságot is. Lehet, hogy bunkóságnak tűnik, de a saját érdekedben tedd meg. Töröld a közösségi oldalaidról, töröld a telefonszámát és tedd el a fényképeit, a rá emlékeztető dolgokat mélyen a fiókba. Évek múlva, ha már túl leszel ezen a fájdalmas időszakon, előveheted őket. Most csak szükségtelen fájdalmat okoznak és megakadályoznak, hogy előbbre lépj.

Ha az emléke betolakszik a gondolataidba, szándékosan tereld máshová. Utazz el, ha megteheted, szerezz új élményeket és ne erőltesd egyelőre a párkapcsolatot, alkalmatlan vagy még rá. Mindennek ideje van.

2013. jún. 5. 08:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

9 hónap nem sok a témában. Talán sose lesz vége, és lesznek még hullámvölgyek és hegyek.

Az idő nem segít. Az segít, ha bele tudsz szeretni valaki másba, ami nem lesz könnyű.

Csináld úgy, hogy kezdj el pozitívabban tekinteni az emberekre úgy általában, mindenkire aki szembejön, szeress mindenkit egy kicsit jobban. Ha nem szerethetsz egyvalakit, akkor szeress mindenkit. Képzeld azt, hogy a szeretetet, ami benned felhalmozódott, szétteríted a világon, és mindenkinek adsz belőle. Aztán egyszer majd jön valaki, akire rá tudod fókuszálni az egészet.

30-as F vagyok, tapasztalatból beszélek.

(és ne az Adele-t hallgasd, attól nem lesz jobb)

2013. jún. 5. 08:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani,hogy elfelejteni valakit az együtt töltött idő feléig tart.Kitartás!Hátha te is megismersz valakit,aki megfog majd.
2013. jún. 5. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

9 hónap? Azért nem az örökkévalóság, van akit nehéz úgymond "törölni". Nekem is volt szerencsém hasonlóhoz.

Csinálj olyan dolgokat, amik kizökkentenek a rutinból (lehetőleg társaságban), próbálj ne nosztalgiázni, lehetőleg ne menj olyan helyekre amihez közös élmények fűznek.

2013. jún. 5. 10:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavait
2013. jún. 5. 12:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Szóval... Köszönöm a biztató szavaitokat és a jótanácsokat. Megpróbálom túlélni ezt az időszakot és erős maradni. Legalább a külvilág felé. Minden jót Nektek!
2013. jún. 5. 13:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Most mondjam azt, hogy nem a külvilág számít? A külvilág felé lehetsz jópofa, flörtölős, csini, FÜK (ugye friss-üde-kívánatos), de az számít hogy belül sikerül-e rendezned. Az még rosszabb, ha egész nap nyomod a színjátékot, hogy minden oké, aztán valójában meg nem.

Szépen tereld el róla a gondolataidat, (habár ezt gondolom zokon fogod venni) akár mással. Mármint nem az, hogy menj ki az utcára, aztán az első szembejövőt rángasd be az ágyadba, hanem ha valaki szimpatikus, akkor menjetek el valami közös programra. És amíg együtt vagytok ne hasonlítgasd az exhez gondolatban - az nem okos ötlet.

(ezek saját tapasztalatokon alapuló dolgok, garancia nincs semmire - de ne roskadj magadba attól amit átélsz most.)

26F

2013. jún. 5. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!