Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik örök szerelem? Még ha csak plátói is?
Figyelt kérdés
évek óta szerelmes vagyok egy srácba. mióta az eszemet tudom, barátok voltunk, együtt nőttünk fel. aztán egyszer csak arra ébredtem, hogy teljesen bele vagyok zúgva. nem lett az egészből semmi, ő nem vett észre én meg nem mertem megmondani neki, mert a barátság is jobb volt a pofára esésnél. aztán elköltözött és már nem találkoztunk olyan gyakran, ma már évente 1-2szer látjuk egymást. de még mindig nem tudtam elfelejteni. pedig próbáltam, más fiúkkal ismerkedtem, de nem lett egyikből se komoly, valami mindig visszatartott. aztán egy idő után már nem gondoltam rá, már azt hittem túl vagyok az egészen de nemrég újra találkoztunk, rengeteget beszélgettünk és újra előjöttek az érzések. mindez 7 éve kezdődött és nem tudom, hogy tényleg szeretem vagy már csak megszokásból megy mert nem találok mást?2013. ápr. 2. 17:54
1/14 anonim válasza:
szerintem nem létezik... aztán kitudja hallottam 1 kínai párról 18 évesen házasodtak össze ma mind ketten öregek és még nem váltak el...
3/14 anonim válasza:
A szerelem átalakul szeretetté egy idő után, szóval sehogy nem létezhet. Lepontozhatnak a Disney meséken felnőtt 14-16 évesek, de ez az igazság (:
4/14 anonim válasza:
én féléve vagyok plátoi szerelemben,nem kölcsönösben,és ritkán is látom az illetö lányt,havonta 2 havonta 1x
5/14 anonim válasza:
az egyik barátnőm 3 éve szerelmes ugyan abba a fiúba. soha nem volt belőle semmi. 1x-2x kavartak de ennyi. eltelt 1 év hogy nem találkoztak, aztán lett pasija is és összefutottak és görcsbe rándult a gyomra "pillangós lett" :) akkor nem értette miért. mert szerette az akkori barátját. de elő jöttek benne ugyan azok az érzések amiket a legelején érzett..azóta szakítottak a barátjával és találkozgatni kezdtek megint azzal a bizonyos fiúval. és egyre jobban visszatértek belé azok az érzések. de a fiúnak már egy ideje barátnője is van. és most reménytelennek tűnik a helyzet. de már 3 éve szereti...:S
6/14 anonim válasza:
Örök,az nincs.Esetleg sokáig tartó van.Mivel maga az élet is csak egy pillanat az örökkéhez képest.
Egy életen át tartó sincs.Szerintem át alakul valami tartósabb,erősebb kötelékké.Tisztelet,és szeretet lesz belőle.Legalábbis,a legerősebbekből...
7/14 anonim válasza:
A plátói szerelem még inkább tartósabb, mint az igazi. Mert nem tudsz róla sokat, és elképzeled, hogy ő a tökély. Közben meg ha vele lennél, lehet, már rég kiábrándultál volna belőle, vagy meguntad volna.
Én egyébként 9 éve vagyok együtt a párommal, és nem tudnám elképzelni az életemet nélküle. De ez azért mégsem ugyanaz, mint az elején. Átalakul szeretetté. Aki olyan típus, az lehet, hogy nem éri be az ilyennel. Van, akinek kell a folytonos izgalom.
9/14 anonim válasza:
Nagymamám 92 évesen mesélt nekem egy fiúról, akibe 15 évesen szeretett bele, de soha nem voltak együtt, még csak egy ölelés sem volt közöttük, de mamámat idézve: "minden nap eszembe jut a fiú, amíg meg nem halok". Szóval igen, létezik, plátói formában biztos.
10/14 A kérdező kommentje:
7. válaszoló teljesen egyetértek veled. próbálom elkerülni az idealizálást, egyre csak a rossz tulajdonságaira koncentrálok-van belőle egy pár-nem azon a rózsaszín ködön át látom mint régen. de mindezek ellenére is szeretem. vagy talán ezzel együtt...
2013. ápr. 2. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!