Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik meg olyan fiu aki nem szakit az elsohullamvolgynel? Kezdem azt hinni hogy az ilyenek kihaltak.
attól is függ mit értünk hullámvölgy alatt:) egyébként ha normális, és érett a férfi akkor nem fog az első problémánál meghátrálni.
nálunk a férjemmel elég nagy ijedtséget váltott ki, pl mikor még csak 3 hónapja voltunk együtt, félő volt hogy teherbe estem. én lerágtam az összes körmömet és óránént sírva fakadtam. piszokul féltem elmondani.
9 napig amennyit késett, gyomoridegem volt. ő meg élte világát és nagyon örült volna neki ha apuka lesz:)
végül 2 negatív teszt és még mindig nuku vérzés után már megvolt az időpontom a nődokihoz , erre meg is jött...
nem arról van szó hogy nem tartottam volna meg, csak suliba jártam és necces lett volna...
ha csak összevesztetek és a párod nem idióta, nem fog szakítani:) ha meg igen, akkor nem hozzád való!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!